TikTok

Rolas ancaman media sosial sing kudu diwaspadai ing 2023

Saka TikTok lan Instagram menyang Facebook, Twitter, LinkedIn, lan kabeh sing ana ing antarane, ana akeh platform media sosial sing bisa dipilih – lan padha uga kanggo para penjahat cyber sing pengin nyebarake serangan sabanjure. Pramila wektune saiki kudu kenal karo ancaman media sosial sing paling umum, kalebu: 1. Teknik Sosial Teknik sosial nggambarake serangan …

Rolas ancaman media sosial sing kudu diwaspadai ing 2023 Read More »

Kepala Instagram Adam Mosseri Ngrasa ‘Urgensi’ Kanggo Reels Bisa Digarap

Minangka Meta Platforms Inc. ngupayakake strategi metaverse sing larang lan ora bisa dibuktekake, sukses bakal gumantung saka apa Instagram bisa mbayar tagihan. Minangka Meta Platforms Inc. ngupayakake strategi metaverse sing larang lan ora bisa dibuktekake, sukses bakal gumantung saka apa Instagram bisa mbayar tagihan. Instagram minangka pembalap pertumbuhan utama kanggo perusahaan, kanthi 2 milyar pangguna …

Kepala Instagram Adam Mosseri Ngrasa ‘Urgensi’ Kanggo Reels Bisa Digarap Read More »