Tenaga kerja digital, Industri 5.0 bakal mbentuk Australia ing 2023

Peningkatan tenaga kerja digital lan Industri 5.0 bakal dadi salah sawijining patang tren gedhe sing bakal mbentuk maneh cara kerja Australia wiwit taun 2023, miturut ramalan anyar saka perusahaan piranti lunak otomatisasi perusahaan UiPath.

“Lingkungan kerja sing terus-terusan lan kekurangan katrampilan global tegese organisasi sektor publik lan swasta Australia kudu mikir maneh babagan cara kerja lan cara paling apik kanggo narik lan nahan bakat,” ujare Mark Fioretto, Wakil Presiden Area lan Direktur Ngatur. Australia lan Selandia Anyar, UiPath.

“Faktor lingkungan iki wis nyebabake papat tren ing papan kerja sing bakal mbentuk maneh cara organisasi Australia lan karyawane bisa kerja ing mangsa ngarep.”

Tren Siji: Pertumbuhan Cepet ing Otomatisasi Perusahaan End-to-End

Kanthi pasar tenaga kerja sing paling ketat ing sejarah pasca Perang Dunia II lan inflasi ing dhuwur 40 taun, organisasi sektor publik lan swasta ngowahi otomatisasi minangka solusi kanggo ngisi kesenjangan katrampilan, ningkatake efisiensi, lan nyuda biaya operasional.

Diskusi otomasi bakal ganti saka pemecahan masalah taktis kanggo nyopir transformasi bisnis lan nilai ing perusahaan. Iki bakal mindhah otomatis metu saka siloes lan mantep menyang agenda C-suite.

Eksekutif bakal nandur modal luwih akeh kanggo mbangun kemampuan otomatisasi ing saindenging perusahaan lan nggabungake pola pikir sing pertama otomatis menyang strategi inti, model operasi, lan rencana pertumbuhan. Iki bakal ngidini organisasi mbayangake alur kerja lan ngowahi pengalaman pelanggan supaya bisa menehi bisnis lan layanan berbasis digital sing inovatif.

Kanthi ngunggahake otomatisasi, dheweke uga nambah pengaruhe. Panaliten IDC anyar nuduhake yen, ing Asia Pasifik lan Jepang (APJ), udakara telu saka patang organisasi nganggep otomatisasi minangka kunci kanggo nambah produktivitas, efisiensi lan kolaborasi.

Kajaba iku, otomatisasi minangka kunci kanggo nggayuh tujuan lingkungan, sosial lan pamrentahan (ESG), kanthi 30% organisasi Australia saiki nggunakake solusi otomatis kanggo ESG lan laporan kelestarian, lan 40% organisasi liyane sing pengin ngotomatisasi proses kasebut.

Tren Loro: Mundhak Tenaga Kerja Digital lan Industri 5.0

Nalika otomatisasi ngganti sifat kerja, papan kerja kudu adaptasi karo peran anyar, katrampilan anyar lan pola pikir anyar. Sanajan akeh organisasi ing proses ngadopsi Industri 4.0, Industri 5.0 wis ngetok lawang.

Miturut Uni Eropa, Industri 5.0 nggawa keuntungan kanggo industri, buruh lan masyarakat, lan bakal apik kanggo planet iki kanthi milih model produksi bunder lan teknologi pendukung sing nggawe panggunaan sumber daya alam luwih efisien. Iku kalebu nggunakake pendekatan manungsa-sentris kanggo teknologi digital sing kalebu intelijen buatan, lan upskilling lan re-skilling buruh ing katrampilan digital.

Iki tegese peran lawas bakal ilang, lan peran anyar bakal diganti. Sumber daya manungsa kudu fokus kanggo nyewa lan nglatih karyawan sing ramah digital kaliber anyar, kanthi kurang fokus ing transaksional lan bola-bali, lan luwih akeh babagan menehi nilai paling gedhe saka upaya otomatisasi. Nyatane, 77% organisasi ing saindenging jagad ujar manawa mbutuhake wong sing duwe pamikiran kritis lan kemampuan manajemen proyek, lan 67% ujar manawa pengin luwih akeh kepemimpinan lan katrampilan komunikasi.

Tren Tiga: CIO Digital bakal Nggawe Pertumbuhan

Peran CIO bakal ganti dadi pimpinan digital sing nyurung pertumbuhan organisasi.

Pimpinan bisnis ing saindenging perusahaan saya tambah akeh menyang CIO kanggo mbantu dheweke sukses ing jagad digital. Iki nyebabake ekspansi gedhe ing bidang lan kekuwatan CIO. Ora mung tanggung jawabe berkembang menyang wilayah anyar, nanging uga dijaluk kanggo ndhukung pertumbuhan uga efisiensi operasional. IDC ngira yen ing 2023, 60% CIO bakal diukur babagan carane nggawe model bisnis anyar lan aliran revenue. Dheweke bakal dijaluk nyepetake transformasi digital lan kalebu peran kritis kanggo ngrancang maneh pengalaman pelanggan (CX) lan pengalaman karyawan (EX).

Nalika CIO digital dadi sorotan kanthi mandat anyar, otomatisasi mbuktekake salah sawijining pengungkit sing paling penting – nyepetake transformasi digital, ngowahi CX lan EX, lan mbantu organisasi kasebut maju ing jagad digital. Nyatane, CIO / CTO saiki nyurung inisiatif otomatisasi ing sekitar siji saka patang organisasi ing Australia.

Tren Papat: Karyawan Non-teknis bakal Nulis Kode

Organisasi saka kabeh ukuran bakal ngliwati pamblokiran panyebaran kecerdasan buatan (AI) kanthi nggunakake platform sing disederhanakake tanpa kode sing ngidini karyawan non-teknis nglatih model pembelajaran mesin.

Nggawa AI menyang produksi minangka sejarah angel kanggo akeh organisasi amarga faktor kayata kekurangan ilmuwan data, pangembangan model alon, lan opsi panyebaran kikuk.

Ketik platform pembelajaran mesin tanpa kode, sing ngidini pangguna bisnis tanpa pengalaman coding utawa modeling nglatih model sing canggih liwat antarmuka seret lan selehake sing prasaja. Iki ora mung mbebasake wektu para ilmuwan data nanging uga ngidini para pengusaha kanthi cepet ngetrapake kawruh lan keahliane, sing ngasilake pangembangan luwih cepet lan model sing luwih apik.

Akeh platform kasebut bisa digabungake karo platform otomatisasi modern, dadi, yen model dikembangake, bisa digawa kanthi cepet menyang aliran kerja otomatis. Iki ngidini AI mili liwat perusahaan kanggo ndhukung pengambilan keputusan sing luwih apik lan luwih cepet ing endi wae.

Ngurangi syarat pemrograman mbantu nyepetake nggawe aplikasi lan otomatisasi kanggo pangembang profesional lan pangembang warga ing saindenging bisnis. Ing saindenging Australia, 48% organisasi wis duwe karyawan domain non-IT sing melu ngotomatisasi aspek kerjane, dene 42% rencana kanggo melu karyawan. Kanggo nggampangake transisi iki, 62% organisasi Australia saiki duwe rencana latihan lan pangembangan lengkap kanthi fokus ing reskilling lan upskilling antarane tim lan unit.

Automator sing sukses kaping telu luwih cenderung nggunakake program kode rendah lan 57% perusahaan sing duwe program pangembangan sing dipimpin warga ujar manawa mbantu retensi karyawan. Perusahaan sing duwe program pangembang warga lan Center of Excellence (CoE) otomatis ngotomatisasi proses 29% luwih akeh lan nduwe pengaruh positif marang 39% karyawan luwih akeh tinimbang perusahaan sing mung duwe CoE.

“Kanggo organisasi pemerintah lan swasta ing mangsa ngarep, otomatisasi end-to-end scalable sing ndhukung Industri 5.0 lan liyane bakal dadi dhasar kanggo sukses,” ujare Fioretto.

“Otomasi ora ana maneh bolt-on becik. Saiki wis dadi kritis kanggo nyonggo pangolahan bisnis efisien sing drive tingkat luwih saka produktivitas, ukuran lan prigel, lan Ngartekno nambah pengalaman pegawe lan customer,”Ngandika.

“Organisasi sing terus ndeleng otomatisasi end-to-end minangka luwih becik tinimbang infrastruktur kritis misi bisa ditinggalake ing ekonomi digital sajrone sawetara taun sabanjure.”

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *