The Works paling anyar kanggo nggunakake penawaran agensi Komo Technologies – Brief Kampanye

The Works wis gabung karo sawetara agensi progresif kanggo nggunakake penawaran khusus agensi saka platform MarTech SaaS keterlibatan pamirsa.

Janjian Komo minangka panyedhiya platform keterlibatan digital kanggo The Works ngembangake portofolio klien sing berkembang saka agensi terkemuka kanthi nggunakake kapabilitas platform kasebut, kalebu Havas, Bastion Group, Greenroom Digital, Total Sport & Entertainment, Thrive PR, Carat, Octagon lan liya-liyane.

Komo kanggo Agensi nggawe cara anyar kanggo narik kawigaten, nggedhekake koneksi lan nggayuh pamirsa anyar kanggo klien liwat kampanye keterlibatan interaktif lan hub konten sing bermerek lan immersive. Agensi bisa kanthi gampang mbangun pengalaman digital bermerek lan promosi konsumen sing immersive tanpa mbutuhake kode.

Ngandika Damian Pincus, pangadeg/mitra kreatif, The Works: “Kita bungah banget karo kesempatan kerja sama karo Komo Technologies nggawa kita, kanggo mbangun pengalaman digital interaktif lan gamified, promo konsumen, lan kompetisi kanggo klien kita luwih cepet lan luwih efektif. Sistem rega agensi fleksibel anyar tegese kita duwe keluwesan lengkap kanggo tuku kridit kanggo saben kampanye klien, sing minangka kauntungan gedhe kanggo kita minangka agensi.

“Kampanye pisanan kita mbangun promo Goodman Fielder wis gampang lan tim sukses pelanggan Komo kebak keahlian lan gelem nulung kanthi cara apa wae.”

Agensi saiki bisa tuku Komo Credits sing ngidini sampeyan “nguripake” Komo Engagement Hub/Promo Konsumen sajrone 30 dina, sampeyan bisa nggawe sawetara kridit bebarengan kanggo kampanye sing luwih dawa utawa mbukak pirang-pirang kampanye kanggo klien bebarengan. Mupangat tambahan kanggo nindakake iki yaiku kabeh analytics, wawasan, lan data langsung sampeyan kabeh lungguh ing siji platform.

Kredit Komo wis luwih larang tinimbang nggunakake agensi pihak katelu utawa pangembang kanggo mbangun saka awal nanging yen sampeyan tuku kridit kanthi akeh sing sah kanggo periode 12 sasi, dadi luwih murah.

Model rega agensi basis kredit anyar sing fleksibel uga tegese agensi bisa nggawe hub keterlibatan, promo konsumen, lan kompetisi kanthi gratis kanggo digunakake ing pitches lan respon singkat, mbantu nggawe respon sing metu saka wong akeh. Saos rahasia yaiku gampang nggunakake platform Komo. Cepet lan fleksibel kanggo nggawe konten lan kompetisi gamified kelas donya, supaya sampeyan bisa mbangun (ora ana kode) lan ngirim apa sing bisa dadi solusi produk rampung menyang klien sing bisa sesambungan lan muter kaya konsumen pungkasan. Iki kabeh bisa rampung ing wektu sing padha utawa kurang saka biasane kanggo nggawe mock-up utawa wireframe saka solusi.

Joel Steel, CEO lan co-founder Komo: “Alat platform Komo menehi agensi kemampuan kanggo nggawe situs mikro sing diarani Engagement Hubs lan nggunakake platform kasebut kanggo nanggapi ringkesan ing wektu sing padha kanggo nggawe mockup wireframe. kanggo ngirim menyang klien potensial ing wireframe utawa PowerPoint presentation. Yen klien pengin sawetara owah-owahan iki bisa rampung ing sawetara menit lan nalika klien pengin hub kanggo mbukak urip, agensi mung mencet ‘nerbitake’ lan nalika 30-dina Komo Credits diwiwiti.

Solusi Komo nggawa momen sosial lan pengalaman digital liwat luwih saka 50+ game, jajak pendapat, kuis, lan kompetisi, uga integrasi lan hadiah media sosial lan sugih. Iku drive dodolan liwat kupon digital dilacak lan Mastercards digital branded, lan non-intrusively dijupuk sugih sugih nul lan data pihak pisanan.

Goodman Fielder bubar nggunakake platform Komo; Kepala pemasaran digital, Leah Jackson, ujar, “Kita seneng nggunakake platform Komo amarga ngidini tim lan mitra agensi nggawe konten lan kompetisi interaktif, gamified, sing nguatake pengalaman konsumen sing positif, kanthi efisiensi lan efektifitas sing luwih gedhe tinimbang liyane. platform. Nalika kita bisa uga wis ngenteni sawetara minggu lan investasi sing signifikan kanggo nyiyapake jinis kegiatan iki, teknologi Komo ngidini kita nglakokake kanthi cepet lan ketangkasan – kudu ana ing FMCG. Platform Komo ora ana gunane kanggo Goodman Fielder lan mitra agensi kita.

Platform sing cocog karo GDPR digabungake karo tumpukan MarTech agensi sing wis ana kanthi feed data langsung kanthi gampang nyurung data nol lan pihak pertama menyang agensi utawa klien CRM, dene infrastruktur tingkat perusahaan kalebu dhukungan 24/7 lan sistem skalabel sing tuwuh kanthi owah-owahan kabutuhan. saka agensi lan klien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *