Tim Tigres Del Sol njupuk Golden Spigot Award

Tim siswa saka saindhenging San Joaquin County bersaing ing kompetisi coding H₂O Hackathon Tahunan Keenam ing Kantor Pendidikan Kabupaten San Joaquin (SJCOE) ana, 5. Nopember. Tim sing melu balapan ngrancang aplikasi kanggo mbantu komunitas nyuda panggunaan banyu. minangka bagéan saka tema “Hack kekeringan” taun. Lan kanggo pisanan, H₂O Hackathon uga kalebu kompetisi multimedia, ngajak tim kanggo nggawe kampanye media sosial sing menarik kanggo promosi konservasi banyu.

Umumé, luwih saka 150 siswa sekolah menengah, sekolah menengah, lan perguruan tinggi lan pelatih ing 33 tim bersaing. Hadiah awis kanthi total $13,500 dianugerahi kanggo wolung tim sing menang. Tim Tigres del Sol saka Universitas Pasifik dianugerahi hadiah utama: $ 5,000 Cal Water Golden Spigot Award. Pemenang dipilih dening panel juri sing kalebu ahli banyu lan profesional coding.

H₂O Hackathon minangka acara sing didhukung komunitas sing nggunakake katrampilan teknologi, kreatif, lan pemecahan masalah siswa lokal kanggo nemokake solusi kanggo masalah banyu negara. Fokus ganti saben taun, kanthi masalah sadurunge wiwit saka safety bendungan nganti mekar ganggang sing mbebayani. Ora ana pengalaman coding komputer sadurunge sing dibutuhake kanggo saingan.

Ing acara Hack the Drought taun iki, para siswa sinau ing jam 8 esuk yen tantangan yaiku konservasi banyu. Tim coding dijaluk ngrancang aplikasi kanggo nyuda banyu sing digunakake ing lansekap ruangan ing sekolah (divisi sekolah menengah) utawa ing saindenging kutha (divisi kuliah). Siswa sekolah menengah melu lomba ing divisi SMA. Tantangan kompetisi multimedia yaiku nggawe kampanye media sosial sing komprehensif babagan konservasi banyu.

Ing pungkasan dina, para finalis njupuk panggung ing Pusat Pendidikan SJCOE Wentworth kanggo nampilake proyek sadurunge sinau sapa sing bakal menangake Cal Water Golden Spigot Award lan hadiah liyane.

“Siswa sing melu ing H₂O Hackathon sinau coding komputer, kolaborasi, pamikiran kritis, pemecahan masalah, lan katrampilan liyane sing bakal mbantu nyiapake proyek saiki lan sesuk,” ujare Superintendent Sekolah San Joaquin County, Troy Brown. “Ora mung siswa nyiapake dhewe kanggo masa depan dhewe, nanging uga fokus semangat lan inovasi ing masa depan California, sing gumantung karo banyu.”

Pesaing ing Hackathon H₂O Tahunan Keenam bisa ndhaptar minangka tim utawa minangka individu, sing diklompokaké dadi tim miturut panitia. Tim bersaing ing divisi SMA lan kuliah ing kompetisi coding. Kompetisi multimedia iki mbukak kanggo kabeh kelompok umur. Pemenang Cal Water Golden Spigot Award dipilih saka kabeh pemenang kompetisi.

LOMBA KODE

SMA: Panggonan pisanan ($ 1,500): Eagle Fang, Ronald E. McNair High School, (Lodi Unified School District); Panggonan kapindho ($ 1,000): Tim Walter, Ronald E. McNair High School, (Lodi Unified School District); Panggonan katelu ($ 500): Mu, Merrill F. West High School (Tracy Unified School District).

College: Panggonan pisanan ($ 1,500): Tigres del Sol, Universitas Pasifik; Panggonan kapindho ($ 1,000): Pengecualian sing ora ditangani, Universitas Pasifik; Panggonan katelu ($ 500): Top Coder, San Joaquin Delta College.

KOMPETISI MULTIMEDIA

Panggonan pisanan ($ 1,500): Fantastic Four, San Joaquin Delta College; Panggonan kapindho ($ 1,000): Ya Ya Ya, San Joaquin Delta College.

H₂O Hackathon minangka acara sing didhukung komunitas. Sponsor taun iki kalebu California Water Service (Cal Water); Distrik Banyu Metropolitan California Kidul; Perusahaan AG Spanos; Kabupaten San Joaquin; Collins Electric; Kab. East Bay Municipal Utility; Pelabuhan Stockton; Kemitraan San Joaquin; SJC WorkNet; Stockton East Water District; kutha Manteca, Lathrop, Lodi lan Stockton; lan John Herrick, Esq. Acara kasebut diatur dening departemen CodeStack SJCOE kanthi kemitraan karo iHub San Joaquin, AG Spanos Companies, Mulihake Delta, Kota Manteca, Dewan Kontrol Kualitas Air Daerah Central Valley, Dewan Stewardship Delta, Kemitraan San Joaquin, Bisnis BOSS Sistem, Café Coop, San Joaquin Delta College, lan Distrik Sekolah Bersatu Stockton.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan H₂O Hackathon, bukak h2ohackathon.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *