Tingkat Kualitas sing luwih dhuwur teka kanthi otomatisasi sing aman

Digandhengake karo Grup Bosch wiwit 1991, Karsten Mueller saiki Executive VP, Kepala Manufaktur Strategy lan Quality, Kepala Operasi Manufaktur – Powertrain Solutions India. Miwiti karir minangka anggota program manajemen junior ing BoschPabrik Hildesheim ing Jerman, dheweke wis kerja ing sawetara posisi manajemen, utamane ing manufaktur, kualitas, safety, manajemen proyek lan fungsi perusahaan.

Kepiye otomatisasi ngganti lanskap manufaktur India?

Kita kudu ndeleng macem-macem tahapan revolusi industri, saka produksi massal nganti otomatisasi lan digitalisasi. Aku iki evolusi kita wis katon nang endi wae. Saben iki minangka titik balik lan uga gumantung marang perkembangan ekonomi.

Saiki, saiki wis akeh otomatisasi amarga kita weruh manawa, minangka masyarakat, kita wis berkembang lan akeh kasus bisnis saiki positif babagan otomatisasi. Iki uga ana ing otomatisasi murah; kita nggoleki kanthi jero babagan iki kanggo nambah efisiensi lan kualitas amarga tingkat kualitas sing luwih dhuwur uga dilengkapi otomatisasi sing aman. Kita ana ing tengah otomatisasi; mesthi, kita duwe akèh pangolahan standarisasi global, kang uga ing India. Nanging cara kita operate mesin bisa manual utawa otomatis. Dadi, kita bakal bisa ndeleng otomatisasi ing India sajrone dekade sabanjure.

Kepiye babagan digitalisasi?

Digitalisasi teka mung kanthi otomatisasi. Mung teknologi canggih sing nduweni kemampuan konektivitas, sing bakal ngganti akeh perkara. Kaping pisanan, efisiensi organisasi kanggo njupuk data sing bakal ngatur lan ngarahake manufaktur. Kapindho, sinau luwih akeh babagan proses lan wawasan babagan mesin nyebabake pangopènan, strategi, lan pendekatan sing luwih apik. Ora bisa nggayuh tingkat kelas donya tanpa digitalisasi, ing ngendi efisiensi peralatan bakal ana ing 95% saka tingkat OE.

Apa ana titik nyeri nalika ngetrapake teknologi kasebut?

Titik nyeri luwih akeh cara kanggo ngleksanakake kanthi cepet, lestari lan ing basis sing amba. Mesthine, ngurus keamanan cyber perlu amarga luwih akeh kita nyambung, luwih akeh risiko. Yen ana wong hack, kabeh manufaktur bakal mudhun. Mulane kita fokus banget ing zoning data, zoning lan mirroring server supaya tansah siyap kanggo ngasilake amarga pelanggan ora bakal nampa.

Tantangan paling gedhe yaiku nyambungake mesin warisan, sing kadhangkala bisa ditindakake kanthi ekonomi. Dadi, kita mutusake nggunakake pendekatan kasus-kasus. Ing India, tingkat konektivitas 70% cukup kanggo mesin sing saiki diinstal. Iku ora nggawe pangertèn kanggo push ngluwihi tingkat iki karo 40 kanggo 50 taun mesin mechanical, sanajan nganyarke karo sensor lan Intelligence.

Produksi Bosch

Nanging tantangan liyane yaiku carane nggawe data-driven organisasi. Secara strategis, kita uga kudu golek pendekatan kanggo nambah fluency digital; kita nindakake iki kanthi nggawa 100% mitra kita menyang program kelancaran digital supaya masarakat ngerti manawa ora ana pilihan kanggo ora digital.

Gelombang sabanjure nggawa program pakar kanggo insinyur data, ilmuwan lan insinyur saka sudut pandang teknis. Uga, nggawa pikiran-set data minangka instrumen dandan menyang organisasi minangka proses pangowahan, sing njupuk luwih suwe tinimbang teknologi kasebut.

Apa sampeyan bisa ngomong babagan nguji lan validasi solusi manufaktur digital?

We ngeculake mesin karo piranti lunak dhewe, validating produk ing proses. Saben kita ngganti soko ing piranti lunak, kita kudu ngganti pangolahan kanggo mesthekake yen kualitas bagean wis maintained. Ing kene piranti lunak lan piranti keras digabungake. Dadi, kita ngawasi kanthi rapet loro owah-owahan kasebut kanthi proses rilis sing jelas lan sistem manajemen kualitas.

Is Bosch ndeleng manufaktur aditif?

Kita duwe kompetensi global kanggo printing 3D ing logam lan plastik. Sing luwih menarik lan relevan yaiku percetakan 3D logam ana ing rong bagean – siji yaiku nambah perkakas. Contone, yen sampeyan bisa nyithak cetakan dhasar, sampeyan bisa kelangan cetakan lan rongga luwih apik. Kanthi printing 3D, kita bisa luwih akurat karo proses grinding lan nambah kualitas.

Kapindho, kita uga nggoleki bagean. Sistem mekanik lawas ing ruang diesel duwe luwih saka 1,300 nomer bagean sing beda. Dina iki kita entuk siji yuta saben taun. Amarga aturan kasebut, kita kudu ngganti jalur umum. Kita tetep varians nanging mudhun mung 100.000 utawa 50.000 saben taun. Printing 3D bisa dadi solusi kanggo bagean typecasting volume dhuwur. Kita nyoba nyetak volume cilik kanthi rega sing padha, khusus kanggo aluminium, sanajan ing produksi seri.

Sepira Bosch wis nyekseni peningkatan produktivitas kanthi teknologi manufaktur anyar?

Iku babagan keluwesan sing dibangun ing proses. Kita nggawe proses rekayasa simultan ing ngendi kita ndeleng unsur-unsur sing apik ing desain produk kasebut. Wektu ganti minangka kunci. Kanthi owah-owahan kepungkur adhedhasar unsur desain sing wis dingerteni, kita bisa nambah variasi tanpa kelangan kinerja. Mesthi, mikir liwat blumbang rantai nilai perlu. Iku angel nalika nerangake casting volume dhuwur. Pendekatan kita yaiku nggabungake teknik, tuku, lan manufaktur.

Apa sampeyan nggunakake teknologi kaya AR, VR, lan VR sing aktif 5G, nalika mbukak mesin ing macem-macem lokasi ing negara kasebut?

Kita digunakake kanggo latihan safety lan kualitas supaya wong bisa nemu soko ing kamar virtual. Kita nyoba soko ing papan kerja desain lan nyoba ing donya virtual.

Kanggo 5G, kita duwe uji coba ing salah sawijining pabrik. Ing sawetara taun sabanjure, kita bakal weruh 5G, utamane kanggo transportasi otonom, sing bakal teka karo sistem kemudi intra-logistik adhedhasar 5G, lan kacepetan sing ditingkatake, ing antarane kaluwihan liyane.

Apa langkah sabanjure ing sistem manufaktur anyar?

Sabanjure, mesthi, kanggo muter platform. Kita isih kudu nindakake pakaryan ing platform supaya kabeh entitas ana ing platform sing padha, nganggo basa analytics sing padha. Apa kita wis glethakaken metu minangka strategi arep kanggo 100% panyambungan, dadi luwih nirkabel, logika terpusat lan daya komputasi ing maya tinimbang duwe kabeh ing situs, kang nerangake karo biaya dhuwur, kalebu infrastruktur.

Aku uga ngomong babagan manufaktur cairan utawa fleksibel. Nganti saiki, kita duwe jalur manufaktur lan perakitan sing disambungake karo sabuk. Kita uga bisa mikir babagan cara transportasi anyar, kayata sistem conveyor magnetik sing bisa diganti kanthi fleksibel ing antarane operasi kasebut. Dina iki ana ing urutan, ngandika operasi siji, loro, telu lan papat supaya, nanging yen kita bisa ngganti operasi iki karo sel standar, kita bisa nyimpen akèh investasi lan Master Komplek. Mulane, mesthi ana keluwesan kanggo ngganti pesenan manufaktur. Bisa uga sawetara operator karya magnetik utawa AGV – Kendaraan Dipandu Otomatis – nyambungake sel manufaktur.

Topik liyane saiki yaiku pemrograman PLC tetep. Nalika kita pindhah sepuluh kanggo 15 taun mudhun baris, iku bakal sistem cyber-fisik, ngendi kita mung nuduhake resep-resep lan kabisan mesin. Ora ana coding sing wis ditemtokake. Iki uga mbukak akeh keluwesan lan nyuda investasi. Kita kudu mikir ngluwihi, lan iki sing kita lakoni.

Bosch - Manufaktur

Apa sampeyan nggoleki levitasi magnetik?

Ana teknologi sing dikembangake dening Bosch sing diarani Leviathan, jinis sistem konveyor magnetik kanthi limang sumbu lan obah nganggo akeh motor listrik. Dina iki larang banget, nanging kita nyoba iki kanggo nggawe garis manufaktur kanggo masa depan; mesthi, ing India, kita mirsani. Titik tipping saka perspektif biaya ngluwihi, nanging bakal teka, lan kita kudu mikir bab sistem iki.

Amarga sampeyan nyebutake iki larang banget, apa keuntungan nggunakake?

Ing cara konvensional, duplikat baris manufaktur kanggo operasi ing urutan sing beda-beda perlu, amarga gumantung saka conveyor. Nanging, kanthi mung nambah investasi 10%, garis manufaktur sing fleksibel bakal mbantu entuk volume. Kita kudu golek panyambungan nirkabel ing sumber daya dhewe, lan kita uga ngembangake ruang lantai sing cerdas iki. Ana sawetara conto sing wis ana ing ARENA2036 ing Stuttgart ing ngendi kita mlebu ing manufaktur masa depan. Mesthine, timku ing kene uga ndeleng kapan iki bisa dadi pilihan kanggo kita.

Nalika sampeyan bakal tekan 100% panyambungan?

Bakal dadi 100% kanggo investasi anyar amarga dilengkapi konektivitas lengkap kanggo platform, lan ing latar mburi, kita duwe MAS sing dikembangake Bosch – Sistem Analitik Manufaktur – adhedhasar AI. Ing mesin warisan, bakal nganti 70% amarga 30% isih larang banget kanggo nglengkapi peralatan lawas.

Waca uga:

Teknologi Sensor Bosch Munggah Ing CES 2023

Bosch India Rampungake Perayaan 100 taun, Mujudake Kesiapan Masa Depan

Bosch Draf Skrip Anyar Kanggo Drive Lokalisasi India

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *