Tinjauan GoDaddy SiteBuilder: Situs web bisnis gratis, cepet

GoDaddy minangka salah siji saka sawetara host web gedhe sing, ing gelombang sukses Wix lan Weebly, wis pivoted kanggo nawakake alat bangunan situs web uga. Website Builder, kaya layanan kasebut, editor adhedhasar cithakan sing dirancang kanggo nggawe situs web sing apik lan modern, sanajan sampeyan ora duwe kawruh teknis.

Bakal bisa digunakake karo paket hosting GoDaddy sing ana utawa nyambung menyang domain sing ana. Utawa, sampeyan bisa nggawe lan malah nerbitake situs sampeyan kanthi suffix godaddysites.com, banjur tuku domain anyar kanggo mengko.

Mlebu menyang GoDaddy


GoDaddy review: Apa sampeyan entuk dhuwit?

GoDaddy nawakake uji coba gratis siji wulan, sawise sampeyan kudu ndhaptar rencana, kanthi rega paling dhasar £ 3.99 saben wulan (nalika nulis) yen sampeyan mbayar setaun sadurunge. Malah kanthi rencana dhasar sampeyan bisa nyambungake domain dhewe – sanajan sampeyan kudu mbayar kanthi kapisah – lan ora ana watesan ing bandwidth utawa panyimpenan file.

Pindhah nganti £ 5.99 saben wulan Rencana standar utawa £ 8.49 saben wulan rencana Premium lan sampeyan entuk fitur tambahan kanggo Search Engine Optimization lan marketing liwat media sosial lan email. Rencana Premium uga ngidini sampeyan nyiyapake janjian ambalan lan pembayaran kanggo janjian, sing dadi migunani yen sampeyan nggunakake situs web kanggo mbukak sawetara bisnis layanan profesional.

Nanging, fitur eCommerce lengkap mung kasedhiya karo rencana E-commerce £ 9.99 saben wulan, sing kalebu dhaptar produk, pembayaran lan pilihan pengiriman, ngidini sampeyan nyiyapake toko online lengkap.

Elinga yen rega kasebut mung ditrapake nalika sampeyan mbayar saben taun ing ngarep, sanajan asring diskon sajrone periode dodolan. Elinga yen rega normal bakal diterusake yen periode rega jual awal wis rampung – biasane sawise taun pisanan. Apa maneh, mbayar saben wulan lan rencana GoDaddy mundhak luwih larang. Contone, rencana dhasar mundhak dadi £ 10.99 saben wulan, lan rencana E-commerce tekan £ 24.99 saben wulan.

BACA NEXT: Pilihan VPN paling apik

GoDaddy Website Builder: Sepira gampang kanggo nyiyapake?

Iku ora bisa dadi luwih gampang. Sampeyan bisa nggawe akun GoDaddy anyar utawa mbukak akun sing wis ana, banjur miwiti mbangun. Sampeyan dijaluk jeneng kanggo situs lan wilayah bisnis sampeyan – template fokus utamane ing pangguna bisnis lan eCommerce – lan saka ing kana alat kasebut nggawe desain situs awal, siap diisi konten lan kustomisasi. Akeh alat bangunan situs web ngaku sampeyan bisa munggah lan mlaku sajrone sawetara menit, nanging sampeyan bisa ngliwati tahap pertama iki ing sangisore limang yen sampeyan ora ngenteni suwe banget.

Pembangun Situs Web GoDaddy: Kepiye carane nggunakake?

Ease saka nggunakake lan kacepetan banget fokus. Nalika alat kasebut mbantu sampeyan milih tampilan lan rasa wiwitan, sampeyan bisa langsung ngalih menyang cithakan, utawa tema liyane, utawa mung ngganti warna, font lan tombol sing ana, liwat panel alat tab ing sisih tengen.

Sampeyan uga ora macet karo tata letak sing ana kanggo kaca individu; alternatif kasedhiya ing klik, nalika sampeyan bisa ngganti gambar ana utawa ngowahi teks sembarang mung kanthi ngeklik ing jendhela utami utawa ing bagean cocog saka panel alat. Website Builder malah duwe alat sing dibangun kanggo nyunting gambar ing papan kasebut, sanajan operasi kasebut rada alon. Luwih becik nyiapake kabeh sadurunge.

Sampeyan uga bisa nambah kaca utawa bagean anyar kanthi manual, nggawe kaca anyar saka seri bagean sing wis digawe sing dirancang kanggo nampilake jinis konten tartamtu – apa iku video, kiriman blog, PDF utawa malah HTML mentah yen sampeyan pengin nampilake JavaScript utawa CSS dhewe. Piranti blog lan video cukup dhasar – iki dudu pembangun situs web sing paling apik kanggo para baron media – nanging kanggo kiriman cepet lan konten sing dirancang kanggo melu pelanggan lan kontak potensial, sampeyan entuk kabeh sing dibutuhake.

Cithakan biyen dadi titik lemah kanggo Website Builder nanging GoDaddy wis jelas nandur modal kanggo nggabungake sawetara Tema sing apik, lan sampeyan ora bakal duwe masalah nemokake apa sing cocog karo sampeyan utawa bisnis sampeyan. Lan nalika opsi pangaturan dhewe bisa uga ora nyedhiyakake kontrol sing cukup kanggo pangguna sing luwih ambisius, iku sampurna kanggo pamirsa sing ora duwe katrampilan desain utawa coding. Sampeyan bisa uga ora ngerti apa sing ana ing atine, nanging angel golek sing ala utawa ora bisa ditindakake.

Salah sawijining fitur sing paling disenengi yaiku tombol Langkah Sabanjure. Klik iki sawayah-wayah lan Website Builder menehi saran babagan tugas sing bisa mbantu sampeyan miwiti utawa ngapikake situs web, kanthi trabasan menyang alat utawa setelan sing cocog. Asring sampeyan nuduhake tugas kaya nggawe profil Google Business utawa ngirim menyang media sosial, sing bisa uga katon jelas kanggo tukang situs web sing berpengalaman, nanging ora kanggo pangguna sing ora ahli sing dipikirake GoDaddy.

Mlebu menyang GoDaddy


GoDaddy Website Builder: Apa apik kanggo eCommerce?

Kanthi alat sing fokus ing bisnis, fitur eCommerce sing prayoga kudu. Apike, GoDaddy dadi gedhe ing layanan profesional kaya ing mbangun toko online, kanthi fitur kanggo gawe jadwal janjian lan malah nyiyapake webinar lan sesi latihan liwat Zoom. Kangge, fitur toko dhewe kuwat, kalebu pembayaran aman liwat PayPal, Square utawa Strip, bebarengan karo Pembayaran GoDaddy, plus marketing terpadu liwat kampanye email, Facebook, Instagram, Twitter, Yelp lan Google.

Piranti kanggo nambah lan ngatur produk ing inventaris sampeyan kuwat nanging uga gampang dituruti lan sampeyan uga duwe pilihan kanggo adol liwat pasar sing wis mapan, kalebu eBay lan Amazon, kanthi nelusuri inventaris lan toko online sampeyan dhewe. Maneh, kekuwatan GoDaddy ana ing cara nuntun sampeyan menyang tugas utawa kesempatan sing bisa nulungi sampeyan ngembangake bisnis, apa iku optimasi SEO karo tuntunan SEO sing dibangun utawa ngirim babagan produk paling anyar menyang media sosial.

READ NEXT: Laptop paling apik sing bisa sampeyan tuku saiki

Pembangun Situs Web GoDaddy: Apa fitur liyane sing diduweni?

GoDaddy duwe alat dhewe kanggo ngrancang iklan lan visual bermerek – GoDaddy Studio – lan sampeyan bisa ngakses iki saka antarmuka Website Builder. Maneh, iku ora Photoshop, digunakake biasane liwat siap-digawe template tinimbang freeform desain pribadi nanging sampeyan bisa nggawe sawetara asil apik karo sethitik wektu lan gaweyan.

Kajaba iku, nalika tuntunan SEO ora bakal efektif kaya mbangun keahlian SEO sampeyan dhewe, dheweke nindakake tugas sing kuat kanggo takon babagan fokus lan konten situs sampeyan, banjur menehi saran sing wicaksana babagan carane sampeyan bisa nambah peringkat telusuran. . Ora kabeh sarwa – Aku ora pengin nggunakake tembung kunci sing padha kaping pindho ing judhul kaca utama – nanging bakal mbantu sawetara pangguna sing ora duwe keahlian kanggo ngurutake barang kasebut dhewe.

Pembangun Situs Web GoDaddy: Apa ana sing bisa ditindakake kanthi luwih apik?

Website Builder cepet banget lan efektif banget kanggo mbangun gaya tartamtu saka situs bisnis: siji fokus ing showingcasing bisnis utawa pesawat saka produk lan layanan lan nambah kaca dhasar lan fungsi sing dibutuhake kanggo ndhukung sing. Yen sampeyan lagi mbangun soko kanggo, umpamane, nuduhake kapentingan utawa portofolio fotografi sampeyan, sampeyan bisa uga pengin nggoleki sing luwih fleksibel lan alat lan fitur sing luwih akeh.

Iku uga worth sebutno sing, nalika GoDaddy duwe perpustakaan stock photography lan seni sampeyan bisa nggunakake, iku ora utamané ekstensif. Pilihan iku apik kanggo moyoki munggah situs sampeyan bisa populate karo konten dhewe pungkasan, nanging sampeyan ora pengin gumantung ing permanen.

Pembangun Situs Web GoDaddy: Apa sampeyan kudu ndhaptar?

Kanggo sapa wae sing pengin nglampahi wektu minimal kanggo nggawe situs bisnis sing katon profesional, mula Pembangun Situs Web GoDaddy minangka salah sawijining pilihan sing paling apik. Iku gampang banget kanggo nggunakake, karo pangolahan streamlined lan tuntunan panutup paling fitur utama, wis pilihan apik saka Cithakan kanggo nggarap lan sawetara fitur bisnis kaget kuat. Nanging, rega sing sampeyan bayar iki dudu alat sing paling fleksibel utawa serbaguna. GoDaddy pancen apik banget, nanging sawetara saingan bakal nindakake luwih akeh.

Mlebu menyang GoDaddy


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *