Top 10 Tren Hukum Teknologi kanggo 2023 – No. 5-1 | Calloquy, PBC

  1. Luwih Aman, Luwih Aman, Luwih Aman

Kanthi toleransi sing sithik banget kanggo risiko lan nemokake ancaman serangan cyber sing terus-terusan dadi kesel lan ora sopan, firma hukum bakal “kabeh” ing keamanan siber. Iki bakal kalebu:

  • Across-the-Papan Adoption saka luwih apik, luwih aman piranti lunak kanggo proses ngadhepi klien – e-signing, videoconferencing, nggawe kontrak, riset.
  • Across-the-Papan Adoption saka luwih apik, luwih aman lunak kanggo pangolahan internal – tagihan, panyimpenan file, Manajemen laku, timekeeping.
  • Integrasi karo sistem klien kanggo enggo bareng data sing lancar, utamane ing panemuan elektronik lan lingkungan pengadilan remot.

(Minangka perusahaan tech legal, sampeyan bisa uga mikir sing kita melu ing angan-angan. Kita. Nanging kita uga mung nyuling lan relaying kabeh kita wis krungu lan ndeleng lan sinau ing taun kepungkur.)

  1. Akses menyang Keadilan Reckoning

“Akses menyang kaadilan” nggambarake kemampuan sapa wae, preduli saka tingkat penghasilan, pendhidhikan, utawa demografi, duwe kesempatan sing adil nggunakake sistem hukum kanggo nganjurake awake dhewe lan ngamanake hak-hak legal. Secara historis, kita mikir babagan akses menyang keadilan utamane minangka bisa nahan lan menehi perwakilan. Nanging, ndeleng lonjakan gedhe ing tingkat partisipasi saka litigants lan saksi nalika proses virtual dadi pilihan, underscores akses sing luwih tepat tegese akses fisik harfiah.

Litigasi adoh tegese wong, saksi fakta utawa saksi karakter utawa saksi ahli, bisa menehi kesaksian sing bisa ngowahi asil amarga dheweke ora kudu ninggalake kutha utawa cuti saka pakaryan kanggo menehi kesaksian. Utawa buruh saben jam sing ngadhepi pengusiran bisa uga melu ngrungokake tanpa efek cataclysmic ing penghasilan. Ing Maricopa County, Arizona, tingkat kegagalan muncul ing kasus pengusiran mudhun saka 40% ing 2019 dadi 13% ing 2021. Iki tegese perusahaan AmLaw100 bisa nyilikake utawa ngilangi wektu sing ora bisa ditagih yen pengacara kudu adoh saka kantor. supaya nyedhiyakake layanan pro bono.

Saiki, kita kudu ngukur kanthi piranti lunak proses hukum sing aman, bisa diakses lan dirancang kanthi sengaja.

  1. Tambah Panjaluk Data Kanggo Gunakake Ngluwihi Pemasaran

Inovasi lan adopsi platform teknologi sing nyebar bakal mbutuhake pengacara supaya bisa ngakses data saka, babagan, disimpen, lan liya-liyane sing ana gandhengane karo platform kasebut. Langsung wae. Lan yen wis diakses, firma hukum bakal nggunakake tim anyar kanggo njupuk wawasan saka data kasebut. Wawasan kasebut bakal ngganti cara perusahaan netepake kasus, ngenali tren pengadilan, klien penasihat, lan pendekatan transaksi.

Perusahaan bakal nggunakake data kanggo institute wilayah laku anyar (Waca, contone, Tren No. 6 babagan departemen firma hukum anyar), mbusak kasalahan lan nambah kualitas lan kacepetan deliverables, nyedhiyani informasi luwih rinci kanggo anggota lan klien, lan dadi luwih informed saka saingan.

  1. Evolusi Sekolah Hukum

Siswa hukum wiwit nuntut supaya diajari apa sing kudu dingerteni supaya bisa sukses dadi pengacara saiki. Sekolah Hukum Columbia wis nawakake kursus sing diarani “Data lan Prediktif Coding kanggo Pengacara.” Saka katrangan kursus kasebut, “Profesi hukum wis ndeleng panggunaan data kuantitatif kanthi cepet. Siswa hukum mlebu ing jagad praktik hukum kontemporer ing ngendi metode empiris kaya pengkodean prediktif lan inferensi statistik umume. Debat kabijakan umum asring ngandelake metode empiris mutakhir sing bisa angel dingerteni para pengacara. Sekolah Hukum Universitas Seton Hall nawakake kursus sing fokus ing Data Analytics, mriksa “carane statistik lan data bisa digunakake ing praktik hukum ing donya nyata.” Hukum Negara Penn nawakake kabeh konsentrasi Hukum, Ilmu lan Teknologi.

Kurikulum sekolah hukum mesthi bakal miwiti nawakake siswa pengalaman klinis sing luwih akeh, luwih persiapan kanggo praktik nyata, akses luwih akeh menyang teknologi, luwih akeh kolaborasi karo inovator teknologi, luwih akeh perhatian kanggo nyuda jurang antara sinau hukum akademik lan bisnis hukum. Kurikulum kudu luwih lincah kanggo ngimbangi cyber-torts lan kejahatan cyber anyar, metode pembayaran crypto lan mata uang digital anyar, keprihatinan privasi digital anyar, lan teknologi anyar mengaruhi kebijakan umum.

Bakal luwih ditekanake babagan perkara-perkara sing bisa nambah kerja kaya katrampilan obrolan, etika pelanggan, analitik data, lan prinsip busana bisnis. Bakal luwih ditekanake babagan kesejahteraan mental.

  1. Inovasi Ora Opsional maneh.

Hukum Moore, sing dijenengi miturut pengamatan dening pendiri Intel Gordon Moore, nyatakake yen jumlah transistor sing bisa dipasang ing sirkuit terpadu bakal tikel kaping pindho saben rong taun, sing tegese komputer dadi luwih cepet saben rong taun. Undhang-undhang iki wis bener wiwit pisanan diciptakake ing 1958. Coba pikirake suwene saben wong entuk mesin fax lan suwene wektu kabeh wong entuk Facebook.

Ing 2023, samubarang bakal luwih cepet tinimbang sadurunge; malah luwih cepet tinimbang ing 2022 lan luwih cepet tinimbang ing 2021. Teknologi bakal luwih penting, kurang opsional, lan luwih gampang digunakake.

Firma hukum sing nundha investasi ing teknologi modern bakal mulai ngrasakake akibat saka penundaan kasebut, akibat kalebu kelangan klien lan ora bisa nahan pengacara. Pengacara kudu pasar dhewe minangka luwih cepet, luwih akurat, luwih ngerti, luwih siap, lan luwih aman. Teknologi mbantu sampeyan dadi kabeh – yen sampeyan duwe teknologi sing bener. Perusahaan sing nduwe posisi minangka inovator bisa ngumumake marang klien sing wis ana lan calon klien yen komitmen marang teknologi mbedakake saka perusahaan liyane.

Kita ora ngerti apa sing kita ora ngerti. Industri hotel, penerbitan, film, rekaman, taksi kabeh wis ngalami transformasi ing dekade pungkasan. Kita entuk data saka sumber sing durung nate dingerteni lan sinau babagan sing ora nate dipikirake.

Siji-sijine perkara sing kita ngerti yaiku pengadilan jarak jauh bakal tetep. Lan ing taun ibu, Calloquy wis mlebu ing Era Litigasi Sabanjure.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *