Top Judhul Kanggo Go Programmer

Go minangka basa sing gampang digunakake nanging kaget banget sing bisa diarani versi modern C. Wis struktur sing resik lan prasaja sing diarani diketik kanthi statis, nanging tumindak kaya basa sing diketik kanthi dinamis. Nalika kompilasi menyang kode asli, iku gampang digunakake minangka basa sing diinterpretasikake. Ing pandhuan iki, kita wis nyorot buku Go sing paling apik sing wis dideleng ing I Programmer.

Aku Programmer nyakup atusan judhul program saben taun, apik lan ala, supaya luwih gampang sampeyan nemokake sing bener. Rak Buku Programmer kita ngarahake nyorot sing paling apik.

Yen sampeyan pengin maca liyane review asli klik ing link ing saben judhul. Gambar cilik jaket buku ing panel sisih nyedhiyakake pranala menyang situs web Amazon.

Yen sampeyan mung pengin ndeleng rincian produk buku (tanpa tuku) klik ing sisih ndhuwur gambar cilik kanggo mbukak kaca rincian produk buku. Yen sampeyan mutusake tuku buku liwat Amazon, ngakses saka link ing I Programmer tegese kita dikreditake sawetara sen – mula matur nuwun kanggo kabeh sing ndhukung kita kanthi cara iki.

Pengarang: Mike McGrath
Penerbit: In Easy Steps
kaca: 192
ISBN: 978-1840789195

Mike James dianugerahi gelar iki maksimum limang lintang, ngandika sing sakabèhé iki introduksi gedhe kanggo Go yen sampeyan lagi cepet-cepet lan ora goblok lengkap. Dheweke ujar manawa ora bakal nggawe sampeyan ahli, nanging bakal entuk luwih saka sing diwiwiti. Ora duwe conto skala gedhe, sanajan Mike nganggep iki minangka titik plus. Iku uga cendhak banget kanggo nutupi kabeh, nanging kanggo ukuran cukup cukup.

Highly dianjurake yen sampeyan pengin refresher Go.

Pengarang: Wei-Meng Lee
Penerbit: For Dummies
kaca: 336
ISBN: 978-1119786191

Rekomendasi Mike James iki digawe sanajan dheweke ujar manawa iki dudu buku kanggo dummies. Menehi judhul papat lintang, Mike ngandika iki buku cukup cukup ing Go, uga-ditulis lan kanggo titik.

Mike ngandika sakabèhé iku akun cukup standar saka basa kanggo sapa wae sing wis bisa program, nanging ora minangka consice sampeyan bisa uga pengin ing bab awal. Iku ora nindakake proyek apik adol kaluwihan Go minangka basa lan ora menehi hasil karo Go minangka basa program sistem. Sampeyan bisa uga pengin salinan yen sawetara conto praktis cocog karo apa sing pengin sampeyan lakoni.

Pengarang: Alan AA Donovan lan Brian W. Kernighan
Penerbit: Addison Wesley
Kaca:400
ISBN: 978-0134190440

Nalika mriksa buku iki, Harry Fairhead takon “Bisa Brian Kenighan nindakake kanggo Go apa sing ditindakake kanggo C?” Brian W. Kernighan nulis panuntun klasik kanggo C, nalika isih dadi basa anyar, nulis bareng karo Dennis Richie, salah sawijining pangripta C. Ana akeh babagan Go sing padha karo C, lan pancen buku iki nduweni persamaan karo klasik “Bahasa Pemrograman C” ngluwihi wangun judhul.

Kesimpulane Harry yaiku buku iki gampang diwaca ora migunani kaya buku K&R klasik asli ing C. Harry sinau C saka buku K&R ing akhir minggu, nanging ora bisa ngomong yen buku Go ngowahi dheweke sewengi dadi Go. program kanthi cara sing padha. Awarding papat lintang, Harry diterangake judhul iki minangka ringkes, nanging ngandika ana dadi luwih ngandika concluding: “Sawise maca sampeyan mbokmenawa bisa nulis program Go, nanging mbokmenawa ora karo kapercayan – ana kakehan kanggo elinga.”

Pengarang: David Chisnall
Penerbit: Addison-Wesley
kaca: 288
ISBN: 978-0321817143

Aja salah mikir yen “buku frasa” iki mung minangka referensi. Iki minangka salah sawijining introduksi paling apik kanggo basa Go sing bisa ditemokake lan kenapa dikemas kanthi cara iki minangka misteri, miturut Mike James, sing menehi buku kasebut kanthi rating bintang 4,5.

Dheweke ujar manawa sampeyan bisa maca buku iki saka tutup nganti tutup sanajan ukurane cilik lan dilabeli minangka “buku frasa”, amarga luwih saka buku masak utawa dhaptar idiom ing Go. basa sing wis mblusukake rangkep.

Mike ujar manawa yen sampeyan nggoleki introduksi cepet menyang Go lan sampeyan minangka programmer sing cukup kompeten, mula iki dianjurake banget. Nanging, dheweke ngarep-arep penerbit ngasilake karya sing direvisi kanthi kaca sing luwih gedhe lan judhul sing luwih apik!

goicon2

Uga ing Rak Buku Programmer

Pilihan Top C# Judhul

Buku Pemrograman Fungsional Kelas I

Pilihan Buku Pemrograman Kanggo Kesenengan

Wacan Liburan 2020

Buku AI Kanggo Inspirasi Sampeyan

Maca Apik Ing Teori lan Teknik Pemrograman Terapan

Pilihan Buku Teori Komputasi Top

Desain lan Pangembangan Web – Wacan Luwih

Desain lan Pangembangan Web – Buku CSS lan HTML Pilihan Top

Buku Python Kanggo Penggemar

Milih Buku R Tengen

Rekomendasi Wacan Liburan

Pilihan Top Buku C lan C++

Pick Of The Shelf – SQL Server

Buku Cloud Computing Pick Of The Bunch

Maca Cara Kanggo Agile

Jawa Majeng – Buku ing Njaba Inti

Buku Jawa Kanggo Maju Luwih

Pilihan Buku JavaScript Lanjut

Permata Antarane Buku Ruby

Pilihan Buku Pemula JavaScript

Buku C# – Pick of the Shelf Revisited

Buku Jawa Kanggo Pamula

Maca Cara Sampeyan menyang Big Data

Buku kanggo Pythonistas

Buku Python Kanggo Pamula

Nggawe Pustaka JavaScript

Buku Paling Apik Taun 2014

Buku C# – Pick of the Shelf

Buku HTML5

Permata Antarane Buku Ruby

Kabeh Babagan Buku Android

SharePoint BookChoice

Pilih saka Rak – SQL Server 2012

Buku Database MySQL lan MariaDB

Pilihan Buku Natal 2012

Buku JavaScript (2012)

buku pico

Komentar

utawa email komentar kanggo: comments@i-programmer.info

Kanggo diwenehi informasi babagan artikel anyar ing I Programmer, langganan feed RSS, tindakake kita ing Google+, Twitter, Linkedin utawa Facebook utawa ndhaptar newsletter saben minggu.

Spanduk





.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *