Top sepuluh iku do in Sligo minggu iki

Nggolek metu saka omah minggu iki? Seneng kumpul-kumpul karo kanca-kanca? Mangkene pilihan sing ana ing Sligo minggu iki.

Bukak Buku: Let Them Lie dening Florence Gillan, Toko Buku Liber (Kamis jam 18:00)

Penulis kelahiran Sligo Florence Gillan bakal ngluncurake novel debut Let Them Lie ing Liber Bookshop ing Kamis iki. Setel ing Sligo, buku kasebut nyritakake babagan kaleng biskuit kuning sing wis suwe dikubur lan kepiye isi sing ngganggu nggawe perjalanan sing medeni liwat masa lalu sing didhelikake kulawarga.

Festival Ilmu Sligo, Universitas Teknologi Atlantik Sligo (Jumuah 11 November nganti Minggu 20 November)

Festival Ilmu Sligo diwiwiti dina Jumuah iki kanthi Penyelidik Kimia Saiki (CCI) kanggo Siswa TY, proyek pendidikan informal babagan ilmu panyimpenan energi lan analisis kimia. Iki diterusake dening pameran ilmu ing dina Minggu sing nampilake macem-macem program gratis sing cocog karo kabeh umur kalebu: Profesor Mad karo Niall O’Dwyer, Panganan Sustainable, Profesor Plunger, Explosion Dome lan liya-liyane kanthi acara sing luwih menarik kanggo diterusake. kabeh festival. Info liyane ing sligosciencefestival.ie

Workshop Coding, Overstock Ireland Finisklin Business Park (Sabtu jam 9:30 nganti 16:30)

Melu workshop coding iki kanggo wanita sing pengin sinau carane coding. Lokakarya iki ditujokake kanggo wanita sing pengin nggawe pengaruh ing industri IT lan ditujokake kanggo wong sing anyar ing program, pengin bali kerja, nyelidiki owah-owahan karir, utawa saiki kerja ing industri teknologi nanging ora ing program. Pelatih ahli bakal ngajari peserta carane nggawe situs web nggunakake Python, Django, HTML & CSS lan tiket regane € 10 liwat Eventbrite.

Kursus Pemimpin Atletik, Enniscrone Kilglass GAA (Sabtu jam 10:00)

Kursus Pemimpin Atletik iki dikelola dening Sligo Sport and Recreation Partnership lan menehi guru, wong tuwa lan anggota klub katrampilan lan alat kanggo ngatur lan mimpin program atletik. Kursus sedina iki ditujokake kanggo wong-wong sing pengin nglatih utawa nulung ing klub lokal lan fokus utamane kanggo ngembangake atletik liwat game sing dirancang kanggo nambah ketangkasan, keseimbangan lan koordinasi. Rego ing € 70 iki kalebu manual Athletics Leader kebak game lan aktivitas kanggo nggunakake karo atlit enom.

Flook, The Hawk’s Well Theater (Sabtu jam 20:00)

Njupuk inspirasi saka werna ing tradhisi Irlandia lan Inggris, Flook duwe swara merek dagang enviable, nenun lan Spinning lagu tradisional bosok liwat alur akustik tepat, karo gabungan langka saka geni technical brilliance, alus interaksi ensemble lan kandel, bayangan musik petualang. Featuring Brian Finnegan (siul lan suling), Sarah Allen (suling lan akordion), Ed Boyd (gitar), lan John Joe Kelly (bodhrán). Tiket punika €20/18conc./10u18s

Ngaso karo Mangsa, Quarryfield House (Minggu wiwit jam 10:30)

Open Circle Mindfulness Community, klompok sekuler saka wong lokal esthi mindfulness, wis hosting dina alus saka mindfulness pusaté watara ngaso ing saben wayahe, laku dipandu, lumampah ruangan, gerakan lan perusahaan. Dina kasebut bakal nyedhiyakake papan kanggo ngaso, nenangake awak lan pikiran, ngaso lan marasake awakmu lan adhedhasar praktik Guru Zen Thich Nhat Hanh. Tiket regane € 16 lan kasedhiya liwat Eventbrite.

Pameran barang antik lan barang koleksi, Radisson Blu Hotel (Minggu jam 11:00 nganti 18:00)

Priksa luwih saka 20 pedagang saka sak Irlandia sing nawakake macem-macem barang dekoratif lan fungsional kalebu perhiasan, perabot, dekorasi, lukisan & cetakan, keramik, barang kaca, jam & arloji, karpet gawenan tangan, buku lan ephemera, dhuwit recehan & dhuwit kertas, medali, kertu pos lan akeh liyane. Kualitas, macem-macem lan rega sing kompetitif akeh ing pameran Sligo iki. Tiket punika € 3,50 saben diwasa lan € 2,50 kanggo mahasiswa lan pensiun.

Knot Again, The Hawk’s Theatre (Minggu jam 20:00)

Iki minangka drama komedi anyar sing lucu sing ditulis dening Conal Gallen lan putrane Rory. Bridie lan Willie Murphy nganyarake janji pernikahane! Fr Big Mad Micky O’Reilly, Betty Head lan putrane, Dick kabeh nggawe sambutan, bebarengan karo sawetara tamu anyar lan lawas! Ora ana sing direncanakake amarga Bridie ngyakinake bojone Willie sing malang kanggo nganyarake janji pernikahane kanthi pangarep-arep yen dheweke bakal entuk pawon sing anyar! Komedi lan kebingungan bakal njaga sampeyan ing jahitan! Tiket punika € 27,50.

Code on the Road, The Glasshouse (Senin jam 10:30)

Apa sampeyan kerja ing seni? Apa sampeyan ngerti hak pegawe sampeyan utawa sampeyan ngerti kewajiban majikan? Uga melu lokakarya iki sing dianakake dening Institut Teater Irlandia (ITI) sing wis ngembangake kode prilaku supaya saben wong sing kerja ing sektor seni lan kreatif ngerti hak, tanggung jawab lan layanan lan dhukungan apa sing ana nalika ana masalah. Lokakarya iki gratis lan minangka bagéan saka SAFE TO CREATE, program Dignity at Work sing muncul saka inisiatif Speak Up Institut Teater Irlandia.

Knit Night, O’Donnell’s Pub Cliffoney (Saben Selasa jam 19:30)

Pertemuan ora resmi iki ditampa kanggo kabeh sing minat nyulam lan nggawe. Kabeh tingkat lan umur dianjurake kanggo melu crocheting saben dina Selasa sore ing pub O’Donnell ing Cliffoney. Kanthi akeh pirembagan babagan biaya urip lan mundhake biaya energi, misale jek saiki bisa dadi sampurna kanggo ngalahake tagihan lan nggawe sawetara rajutan anyar supaya sampeyan lan wong sing ditresnani anget.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *