Tracking Polkadot (DOT) – Akeh Perkembangan sing Apik

Polkadot minangka proyek sing nyenengake sing terus narik pangembang lan pangguna anyar. Protokol kasebut pisanan mlebu pasar ing taun 2016 lan langsung dadi hit amarga skalabilitas lan program. Saiki, iki isih dadi pilihan populer sing bisa ndeleng ekspansi sanajan koreksi paling anyar. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti nalika nglacak Polkadot (DOT).

Utamane, Gavin Wood, pangadeg Polkadot minangka co-developer Ethereum. Dheweke dikreditake kanthi nggawe basa pamrograman Solidity. Basa pamrograman iki isih dadi komponen penting saka jaringan Ethereum.

Polkadot nambah interoperabilitas lan programmability nggunakake struktur unik. Jaringan kasebut nggunakake jembatan kanggo nambah interoperabilitas karo jaringan berdaulat. Kajaba iku, sistem kasebut ngenalake jaringan khusus sing diarani Parachains lan Parathreads. Bentenipun utama antarane loro sing terakhir iku model mbayar-kaya-sampeyan-go.

Miwiti Campuran

Polkadot diwiwiti minangka hit, kanthi ngamanake $ 145 yuta minangka salah sawijining ICO paling gedhe ing jamane. Utamane, mung rong minggu sabanjure pangembang proyek saka Parity Technologies disusupi. Insiden kasebut nyebabake kerugian $ 150 yuta ing crypto.

Tracking Polkadot (DOT) – Staking Stats

Senadyan kemunduran gedhe iki, Polkadot fokus ing sukses. Jaringan kasebut kanthi cepet pulih saka kerugian lan wis nindakake sawetara perkara sing apik banget ing pasar. Saiki, kalebu ekosistem DeFi lengkap kanthi staking lan liya-liyane.

Polkadot saiki nang endi?

Salah sawijining kejutan paling gedhe kanggo para analis yaiku kepiye Polkadot nindakake sajrone koreksi pasar. Protokol kasebut ana ing tengah-tengah wutah utama sanajan umume proyek mudhun 65%. Ing rong minggu kepungkur, ana lompatan 300% ing akun aktif miturut laporan babagan wawasan DOT.

Apa sing Ndorong Pertumbuhan Iki?

Ana akeh faktor sing mbantu Polkadot dadi sumorot. Kanggo siji, jaringan kasebut bubar dadi berita utama kanthi dadi salah sawijining token keamanan pertama sing sukses nggawe peta konversi menyang token sarana. Kanggo ngrampungake tugas iki, Polkadot njaga dialog terbuka karo regulator SEC sajrone proses kasebut.

SEC Ngerti Polkadot

Tonggak penting iki dudu tugas sing gampang. Polkadot wis suwene 3 taun kerja bareng karo regulator supaya transformasi kasebut sukses. Kanggo ngerteni apa sing ditindakake proses iki, penting kanggo ngerti manawa DOT wiwitane didol lan dikirim minangka keamanan.

Daniel Schoenberger, pangareping hukum Web3 Foundation, ngandika ing proses lan carane tenan makarya tangan-in-tangan karo workgroups SEC kanggo njamin sukses transformasi. Dheweke ujar manawa klompok kasebut gelem nggarap perusahaan wiwit dina 1. Dheweke ngawasi migrasi token saka keamanan menyang piranti lunak. Kabar iki mung salah siji saka perkembangan menarik sing dialami Polkadot bubar.

Polkadot Staking Dashboard

Dashboard staking Polkadot minangka alesan liyane supaya akeh pangguna DeFi wis ngalih menyang DOT. Protokol kasebut nduweni antarmuka sing simplistik sing nggampangake pangguna anyar kanggo saham lan ngawasi aset. Utamane, antarmuka ndhukung macem-macem protokol kalebu Polkadot, Kusama, lan Westend.

Smart Staking

Kauntungan utama dashboard staking anyar yaiku supaya proses kasebut gampang digunakake kanggo sapa wae. Saiki, ana akeh sistem staking pihak katelu sing nawakake pengalaman sing luwih responsif lan luwih gampang digunakake tinimbang paling protokol DeFi langsung. Polkadot ngakoni masalah kasebut lan nggawe dashboard kanggo ngilangi kabutuhan sistem staking pihak katelu. Dashboard kasebut menehi insentif staking asli ing Relay Chain sing luwih nguntungake pangguna.

Antarmuka anyar

Antarmuka anyar wis dikempalken karo fitur migunani kanggo nambah ROIs. Contone, fitur Ringkesan nggampangake riset lan nyalonake validator. Sampeyan bisa malah validator favorit sing pengin digarap maneh. Antarmuka nggawe gampang kanggo mriksa data penting kaya riwayat pembayaran sampeyan nggunakake integrasi API Subscan

Tracking Polkadot (DOT) - Struktur Nominator Node

Tracking Polkadot (DOT) – Struktur Nominator Node

Kolam Nominasi

Peningkatan paling gedhe sabanjure ing jaringan Polkadot yaiku introduksi Kolam Nominasi. Sistem iki unik amarga ngidini pemegang token nggabungake kepemilikan kanggo nyalonake validator. Struktur iki becik amarga grup saiki bisa tumindak minangka simpul nominasi tunggal.

Pangguna nampa ganjaran kanggo partisipasi ing pools nominasi. Ganjaran kasebut dibayar ing token DOT langsung ing dompet sampeyan. Sampeyan banjur bisa nambah token iki kanggo babak sabanjure staking kanggo nampa ngasilake compounding. Pendekatan iki berisiko rendah lan menehi aliran penghasilan pasif sing gampang dikelola lan dipantau.

Rampung Audit Utama Liyane

Amarga luwih akeh platform sing dadi korban kesalahan coding lan peretasan, penting kanggo pangguna kanggo mesthekake yen ana jaringan sing berkualitas. Polkadot bubar ngrampungake audit pihak katelu liyane babagan coding. Jaringan kasebut ngliwati Audit XCMv2 dening Quarkslab, sing mbantu nambah kapercayan pangguna ing ekosistem.

Sisa Transparan

Audit paling anyar iki nuduhake komitmen Polkadot kanggo tetep aman lan transparan karo basis pangguna. Jaringan kasebut terus berkembang kanthi parachain anyar sing nambah kemampuan saben wulan. Nanging, wutah iki ora mimpin platform kanggo slack keamanan sawijining.

Sistem Gov2 Goes Live

Sistem manajemen Gov 2 urip ing taun iki. Protokol iki meh padha karo akeh sistem tata kelola komunitas DeFi amarga pangguna menehi token kanggo entuk hak pilih. Nganyarke iki dimaksudake kanggo nyedhiyakake akses pangguna menyang sistem pemerintahan generasi sabanjure sing luwih gampang lan luwih mbukak.

Upgrade dirancang kanggo nggawe mekanisme voting sregep kanggo proses nggawe keputusan saben dina. Iku isih nahan fitur voting bobot kanggo mesthekake wong-wong karo paling kalah duwe paling ngomong. Nanging, saiki luwih gampang kanggo nggawe proposal lan milih.

Carane Tuku Polkadot (DOT)

Saiki, Polkadot (DOT) kasedhiya kanggo tuku ing saben ijol-ijolan ing ngisor iki.

Kraken – Didegaké ing 2011, Kraken minangka salah sawijining jeneng sing paling dipercaya ing industri kanthi luwih saka 9.000.000 pangguna, lan luwih saka $ 207 milyar ing volume dagang saben wulan.

Ijol-ijolan Kraken nawakake akses dagang menyang luwih saka 190 negara kalebu Australia, Kanada, Eropa, lan kita paling Rekomendasi exchange kanggo residents USA. (Ora kalebu negara bagian New York & Washington)

Uphold – Iki minangka salah sawijining ijol-ijolan paling dhuwur Warga Amerika Serikat & Inggris sing nawakake macem-macem cryptocurrencies. Dheweke uga nawakake staking Polkadot. Jerman & Walanda dilarang.

Binance- Paling apik kanggo Australia, Kanada, Singapura, Inggris lan paling ing donya. Warga AS dilarang saka tuku paling token. Gunakake Kode Diskon: EE59L0QP kanggo cashback 10% kabeh biaya dagang.

Ekosistem Polkadot (DOT) Mundhak

Bakal angel mbantah manawa Polkadot dudu salah sawijining pesaing paling sukses ing Ethereum. Protokol kasebut duwe kaluwihan teknis tinimbang akeh sing sadurunge wiwit dina pisanan. Kajaba iku, staf lan jaringan sing berpengalaman sing ndhukung proyek kasebut terus bisa ditonton ing taun 2022.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *