Trailer Teaser “The Witcher: Blood Origin” – Michelle Yeoh Bintang ing Acara Netflix Sekawan Bagian

Nalika ngrancang editorial ing Glen and Glenda’s (lachlan watson) pronouns sawetara minggu kepungkur, aku nyadari yen ora mung saben kembar duwe identitas sing beda, nanging kode visual sing khusus nantang norma jender tradisional. Njupuk soko sing prasaja kaya rambute: Rambut cendhak Glenda vs rambut dawa Glen meksa pamirso kanggo ngadhepi asumsi sing babagan presentation gender (ie: rambute cendhak ora = lanang; rambute dawa ora = wadon).

Nggambarake introduksi saka kembar digawe kula nimbang carane invaluable rambute lan costuming wis ing chuckyDadi kanggo editorial minggu iki, aku eschewing breakdown queer tradisional kanggo digali menyang carane kostum nyumbang kanggo karakter.

Aku banjur tekan desainer kostum pertunjukan Catherine Ashton kanggo ngrembug babagan pendekatan dheweke kanggo kerja, nganggo klambi kembar, lan rasukan pesta sing rumit lan mewah saka episode stand-out musim loro, “Death on Denial.”

Post navigation

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *