Transkrip: Kara Swisher lan Scott Galloway ing “Face the Nation”

Ing ngisor iki minangka transkrip wawancara karo Kara Swisher lan Scott Galloway, co-host saka podcast “Pivot,” sing ditayangake ing dina Minggu, 20 November 2022.


MARGARET BRENNAN: Akhir minggu iki ana kahanan sing durung mesthi babagan masa depan Twitter miturut pemilik anyar Elon Musk. Kanggo luwih akeh, kita gabung karo wartawan teknologi Kara Swisher, host saka “On with Kara Swisher” lan saka London, Scott Galloway, sing dadi co-host ing podcast “Pivot” lan uga profesor ing NYU. Iku apik kanggo sampeyan loro kene, big weekend. Pungkasan wengi, Elon Musk, Kara, nyelehake Donald Trump, mantan presiden, bali ing Twitter. Dheweke wis dilereni soko tugas sawise 6 Januari –

KARA SWISHER: Permanently.

MARGARET BRENNAN: Lan dheweke didegake lan perusahaan media sosial dhewe, Truth Social, lan miturut pengajuan, dheweke duwe eksklusif enem jam, dheweke mung bisa ngirim ing kana, ora ing Twitter.

KARA SWISHER: Ya.

MARGARET BRENNAN: Dadi, apa sing ditindakake larangan nggunakake Twitter?

KARA SWISHER: Ora apa-apa. Maksudku, dheweke wis posting- wong wis ngirim dheweke- Bebener kang, Aku sing apa padha disebut, ing Twitter wis lan njaluk metu tho. Dadi dheweke duwe, sampeyan ngerti, dheweke duwe kewajiban kontrak kanggo perusahaan iki sing ora apik. Lan aku ora bisa nolak, lan mbokmenawa bakal mbukak Twitter lengkap ing sawetara titik. Nanging aku ora mikir manawa ana bedane. Kajaba iku, dheweke minangka mantan presiden, mula dheweke ora bisa ngalahake. Dadi aku mikir jus kasebut rada metu saka kekuwatane ing platform kasebut, kita bakal weruh.

MARGARET BRENNAN: Ya, dheweke uga, Scott, calon presiden kaya sing kita sinau sawetara dina kepungkur. Panjenenganipun kicked mati saka Facebook, Instagram, YouTube, sawise Januari 6. Apa sampeyan mikir iki, iki mbukak floodgates? Utawa iki mung gimmick dening Elon Musk kanggo PR?

SCOTT GALLOWAY: Aku iku biasane sing terakhir. Aku mikir yen- yen Elon metu saka warta kanggo luwih saka 48 jam, kang bakal mutusaké kanggo kick wong mati maneh. Dheweke kandha yen wong-wong wis ngomong nganggo basa Latin. Aku nemokake yen polling iki- sampeyan ngerti jajak pendapat Elon Musk ing Twitter luwih kanggo dhukungan tinimbang katerangan. Dheweke nindakake polling sing padha kanggo ndeleng apa dheweke kudu ngedol saham Tesla, lan pungkasane dheweke wis ngajokake adol saham kasebut. Dadi aku mikir polling iki biasane gimmick. Lan aku bakal mbantah wong-wong durung ngomong GRU wis ngomong iki, Twitter–

MARGARET BRENNAN: Intelijen Rusia, maksud sampeyan?

SCOTT GALLOWAY: Satus persen. Twitter wis dadi papan dolanan kanggo aktor ala lan bot palsu. Jajak pendapat iki ora ana gunane. Kaputusan iki ora ana gunane.

MARGARET BRENNAN: Nanging sampeyan wis prédhiksi sadurunge Twitter bisa ambruk. Mung- kita wis weruh ewu karyawan salah siji njaluk dipecat utawa metu saka proyek. Apa sampeyan – apa sampeyan ngadeg kanthi mangkono?

SCOTT GALLOWAY: Inggih, Twitter bakal urip lan sanajan ora, ayo padha ngelingi, iku dudu bandha nasional. Kita kabeh bakal apik yen Twitter ilang. Nanging aku mikir yen sampeyan ndeleng jinis iki saka grosir diperlokaké lan cara kang wis musna babagan diperlokaké, sing nggawe jinis iki nesu, aku gampang ndeleng situs mudhun. Aku mikir kita kudu nindakake test kepala Lettuce versus nalika situs mudhun. Sing ora diomongake yaiku efek ing Tesla. Sampeyan ngerti, yen sampeyan tuku Tesla, sampeyan lagi tuku sepasang Air Jordans, sampeyan langsung nggandhengake karo individu, lan ora ana individu, bisa uga kajaba Trump, utawa Putin, wis ngrusak luwih akeh kabecikan lan ekuitas merek. tinimbang Elon Musk. Banjur sampeyan pindhah menyang Space X, ing ngendi saben wong sing kerja ing pamrentah, lan iki minangka kontraktor pemerintah, duwe tanggung jawab kanggo formulir terminasi sing kudu diisi. Lan aku mikir dheweke wis cukup antagonized pejabat supaya kita bakal miwiti ndeleng luwih akeh babagan kontrak Space X.

MARGARET BRENNAN: Inggih, maksudku, wis ana omongan kanggo tujuan keamanan nasional kanggo mriksa amarga kepemilikan asing. Kara, kanggo- kanggo pangguna ing omah, apa tegese iki? Kaya apa sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi awake dhewe? Apa ana sing bisa nglindhungi awake dhewe saka iki?

KARA SWISHER: Ya, iku ambruk. Twitter asring mudhun kanthi “paus gagal.” Iku umum banget, lan ing kono- sampeyan bakal weruh luwih akeh, ya. Aku wis ndeleng masalah ing platform amarga luwih sithik wong. Lan kaya, sampeyan ora bisa ndownload arsip kanthi gampang. Yen sampeyan- yen sampeyan mlebu mati lan duwe otentikasi loro-faktor, apik luck kanggo njaluk lan kaya sing sampeyan bakal weruh watara sudhut. Ana masalah yen dheweke wiwit nindakake owah-owahan gedhe, sampeyan bakal weruh masalah. Yen dheweke wiwit nindakake akeh perkara, sampeyan bakal nemokake masalah. Yen salah siji coder nggawe kesalahan, sampeyan bisa ndeleng masalah lan apa iku. Apa sing bakal ditindakake saben wong, Margaret, aku ngerti, angel kanggo kita wong media lan politisi ngerti, nanging ora gedhe banget ing papan liya. Iki minangka layanan sing cilik banget dibandhingake karo Facebook, Instagram, lan TikToks ing jagad iki. Dadi aku mikir ora bakal dadi masalah kanggo umume wong. Iku bakal dadi masalah kanggo kelas chattering sing seneng dunking ing saben dina, ateges.

MARGARET BRENNAN: Inggih, maksudku, wis dadi sawetara cara kabel warta, meh, saka pengumuman pemerintah, kaya ngono. Scott, Aku uga arep takon sampeyan bab tiba nggumunke iki, kita weruh minggu iki- saka pangadeg FTX, exchange cryptocurrency iki. Milyuner Sam Bankman-Fried, 30 taun, donor Demokrat paling dhuwur, dheweke dikenal ing kutha iki. Departemen Kehakiman, SEC, CFTC kabeh saiki nyelidiki. Apa sing kedadeyan ing kene?

SCOTT GALLOWAY: Ya, ing tingkat sing amba banget, kita ora minangka spesies, kita ora bisa nyembah wong. Lan ing AS, kita wis mutusake kanggo nyembah milyarder teknologi. Lan padha ora tiba ing nliti padha kalebu lulusan MIT 30-taun-lawas, sing kita kabeh ngarep-arep iku jenis saka Gusti Yesus sabanjuré lan ora perlu dewan direksi utawa ora perlu sembarang Urut saka peraturan. nliti. Lan minangka asil kira-kira 24 jam, sampeyan duwe immolation saka $34 milyar ing ibukutha lan sing secara harfiah njupuk kutha ukuran medium, lan saben wong ing kutha ing dina Selasa duwe $10.000. Lan dina sabanjuré padha duwe nul. Dadi iki bakal nggawa pengawasan sing dijamin, luwih tontonan tinimbang signifikan amarga kabeh pasar crypto saiki $ 800 milyar. Lan Amazon wis ngeculake luwih saka triliun dolar. Lan nalika kabeh debacle FTX wis unwinding, pasar bener munggah. Dadi nggawe warta sing menarik. Lan ora kaya resesi finansial sing gedhe, ing ngendi kita ndeleng kerusakan ekonomi sing gedhe, lan ora ana sing dikunjara, aku mikir iki bakal dadi sebaliknya. Aku ora mikir iku bakal duwe impact gedhe ing ekonomi, nanging aku sampeyan bakal weruh sawetara perp mlaku kene.

MARGARET BRENNAN: Nanging sawetara penahanan, maksudku, Sekretaris Perbendaharaan ditakoni dening Nancy Cordes babagan iki, lan dheweke ujar, “ora ana pengawasan lan regulasi sing cocog kanggo aset digital nyebabake ambruk.” Maksudku, sing ngomong, ateges, kita padha turu ing setir, uga pemerintah.

KARA SWISHER: Iki isih awal, lan dheweke durung nindakake peraturan ing internet biasa. Lan sing 20 taun Empu, ateges. Dadi dheweke mung miwiti nggawe ide antarane SEC lan CFTC babagan carane ngatur kabeh barang kasebut. Lan Bankman-Fried minangka bagéan saka iku, dheweke cukup takon. Lan akeh wong padha, lan ngandika iki nelpon kanggo angger-angger, yen kelingan, kang Luwih ironic, nanging ana ora padha ora ngerti carane kanggo menehi hasil karo iki banget anyar lan Urut saka instrument financial anyar mbledhos. Lan aku mikir sing luwih masalah yaiku Washington obah kanthi cepet babagan perkara kasebut. Dheweke obah luwih cepet tinimbang ing wilayah liyane, nanging mesthine ora ngerti. Nanging pungkasane, iki bakal dadi, sampeyan ngerti, sawetara kasus penipuan utawa kaya ngono. Aku setuju karo Scott, ana sing arep dikunjara.

MARGARET BRENNAN: Scott, ana uga PHK, ora mung ing Twitter, nanging kita ndeleng sawetara ing Facebook, kita weruh pemotongan proyek ing Amazon. Sampeyan wis disebut iki resesi “rompi Patagonia”. Apa tegese persis?

SCOTT GALLOWAY: Ya, umume resesi dilabeli kerah putih utawa biru, tegese biasane nyebabake salah sawijining kohort luwih akeh tinimbang liyane, salah siji eksekutif, kerah putih, utawa kerah biru, jinis kelas pekerja. Iki minangka resesi gedhe Patagonia. Yaiku, kita bakal weruh luwih akeh wong sing dipecat lan bagean pertumbuhan ekonomi sing wis dadi hadiah sing terus menehi 13 taun. Nanging maneh, Margaret, aku mikir iki luwih rame tinimbang warta amarga 99.99% wong ing planet iki bakal ndedonga supaya bubar dipecat saka Meta utawa Google. Yen sampeyan bubar dipecat saka salah sawijining perusahaan kasebut, tegese sampeyan bisa uga mlebu sekolah elit, sampeyan manggon ing kutha sing prospek pertumbuhan utawa ekonomi saya mundhak kaya edan. Lan sampeyan masalah paling gedhe sampeyan ora bakal apa apa, nanging apa ora apa.

MARGARET BRENNAN: Apa yen sampeyan minangka panampa visa H1B, lan sampeyan dikirim bali menyang omah?

SCOTT GALLOWAY: Iku titik adil.

KARA SWISHER: Sampeyan ndeleng gambar kasebut saka Twitter, maksudku, Elon sijine sawetara, foto performative liyane munggah saka wong-wong mau – nindakake coding. Aku ora yakin apa sing padha dilakoni. Nanging ana wong ing kana sing jelas saka negara liya. Lan supaya padha macet ana. Dheweke pancen ora bisa lunga lan aku mikir yen salah sawijining masalah sing bakal ditindakake kanggo kabeh wong iki yaiku menyang ngendi? Akeh perusahaan sing diurus, lan aku mikir Facebook minangka salah sawijining, utawa Meta nindakake supaya dheweke bakal nyoba ngerteni. Goal Scott 100% bener. Iki minangka wong sing duwe akeh pilihan, lan bakal ana luwih akeh pakaryan kanggo dheweke, dibandhingake. Lan aku bakal Wigati sing Scott dhewe duwe rompi Patagonia lan mengkono mung nggoleki. Aku wis weruh.

(CROSS TALK)

SCOTT GALLOWAY: Ora tau.

MARGARET BRENNAN : Inggih, mbenjing. Sampeyan kudu nganggo, Scott. matur nuwun. Seneng ketemu kowe. Scott gabung karo kita saka London lan Kara, apik yen sampeyan ana ing studio.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *