Tujuan Karir sing Sampeyan Kudu Ditampa Taun Iki

Iki minangka taun anyar, lan ana papan sing kosong sing kebak kemungkinan. Akeh wong sing langsung mikir babagan nyetel resolusi supaya bisa olahraga luwih akeh, ngowahi urip pacaran, utawa miwiti nyimpen kanggo tujuan gedhe. Iki kabeh minangka tujuan sing apik kanggo disetel, nanging siji wilayah sing ora kudu dilalekake nalika nemtokake tujuan kanggo taun iki yaiku apa sing pengin sampeyan lakoni ing karir. Asring, gol karir bisa katon medeni amarga bisa njupuk sawetara wektu kanggo ngrampungake lan mbutuhake sawetara pemikiran strategis sing luwih jero, nanging yen sampeyan wis nyetel gol gedhe, sampeyan bisa ngilangi gol sing luwih cilik sing bisa luwih gampang ditindakake saben wulan.

Apa sampeyan anyar ing “donya nyata” lan nggoleki kesempatan sing sepisanan utawa wis pirang-pirang taun munggah pangkat, meh mesthi ana target karir anyar sing bisa ditambahake menyang dhaptar sampeyan ing 2023. Tanpa urutan tartamtu, ing kene minangka sawetara gol sing wis daktetepake kanggo karirku ing jaman kepungkur sing bisa sampeyan pikirake!

Yen sampeyan siyap kanggo owah-owahan gedhe: Nyewo ing perusahaan gedhe

Apa sampeyan bubar lulus utawa wis sawetara wektu kerja lan ngrasa ditarik menyang peran anyar, wiwitan taun anyar bisa dadi motivasi sing sampeyan butuhake kanggo goyangake lan fokus kanggo nyewa ing perusahaan sing apik. Aku ujar manawa perusahaan sing apik lan ora mung perusahaan apa wae amarga kita pengin nyetel standar lan entuk apa sing pantes ing 2023! Perusahaan sing apik bisa beda-beda adhedhasar apa sing sampeyan goleki, industri sampeyan, lan lokasi sampeyan, mula iki pancen subyektif adhedhasar kepinginan lan kabutuhan sampeyan.

Yen entuk peran anyar bisa ngomong karo sampeyan, sampeyan bisa dipérang dadi langkah-langkah sing luwih bisa ditindakake lan banjur nyetel tenggat wektu kanggo saben langkah. Tujuan mikro bisa uga katon kaya riset perusahaan sing menehi ganti rugi lan tantangan karir sing dikarepake, nggayuh sambungan ing perusahaan kasebut, lan nindakake pitakonan wawancara. Yen sampeyan miwiti ing awal taun lan duwe dhaftar target perusahaan ngimpi siap kanggo pungkasan Januari, sampeyan bisa menehi dhewe liyane taun kanggo mbangun sambungan kasebut lan mugia nampa tawaran ing Desember.

Yen sampeyan pengin level munggah: Entuk munggah pangkat

Tresna perusahaan sampeyan saiki nanging rumangsa siap ngadhepi tantangan anyar? Tujuane munggah pangkat taun iki kanggo sampeyan. Iki minangka tujuan sing apik kanggo disetel ing awal taun amarga bakal menehi sampeyan akeh wektu kanggo nggarap wilayah apa wae sing kudu dikembangake ing dalan kanggo promosi. Sampeyan uga menehi wektu kanggo riset lan ngupayakake sertifikasi utawa kursus sing bisa mbantu sampeyan mlumpat menyang level sabanjure.

Sawise sampeyan wis nemtokake target kanggo munggah pangkat taun iki, dadi banter lan bangga babagan nuduhake niat ing karya. Nggawe rapat karo manajer utawa mitra HR kanggo ngobrol babagan apa garis wektu promosi kanggo sampeyan. Metu saka rapat kasebut, manawa kanggo ngrekam langkah-langkah sabanjure utawa persetujuan sing digawe (tip pro: kirim email menyang pihak sing relevan ing dina sabanjure kanggo mesthekake yen sampeyan wis nyekel kabeh kanthi bener lan duwe rekaman obrolan sampeyan). Banjur, gunakake kabeh kesempatan kanggo nampilake katrampilan sing dibutuhake supaya bisa munggah pangkat, lan jadwal mriksa-masuk biasa karo manajer sampeyan kanggo mesthekake yen sampeyan lagi mlaku.

Elinga supaya “Dhaptar Menang” prestasi sampeyan minangka bukti kabeh sing wis ditindakake ing taun kasebut kanggo promosi. Dhaptar Wins pribadiku tansah kalebu presentasi kunci sing dakwenehake, inisiatif apa wae sing diwiwiti ing ndhuwur lan ngluwihi deskripsi proyek, lan menang gedhe sing diduweni timku (uga carane aku nyumbang khusus kanggo dheweke). Aku uga kalebu metrik penting kanggo nyata nuduhake carane aku nambah nilai liwat taun kepungkur.

Yen sampeyan manajer (utawa pengin dadi): Mbangun katrampilan kepemimpinan

Contone, yen sampeyan seneng karo perusahaan sampeyan lan mateni ing peran sampeyan, nanging sampeyan ngerti sampeyan durung siap kanggo promosi (utawa mungkin sampeyan lagi wae entuk, ya!). Yen sampeyan mlebu kemah iki, tujuan sing bisa sampeyan pikirake yaiku nambah katrampilan kepemimpinan. Katrampilan kepemimpinan penting kanggo meh kabeh proyek nalika sampeyan tuwuh karir, apa sampeyan pengin ngatur tim utawa departemen ing dalan.

Nambah kabisan kepemimpinan sampeyan bisa uga katon kaya duwe luwih akeh kiriman, njupuk pimpinan luwih akeh ing proyek tim, utawa mentoring kanca sing luwih anyar. Yen sampeyan wis duwe tim sing nglaporake sampeyan, coba nyetel target dadi manajer sing luwih apik, golek cara sing beda kanggo nglatih saben laporan langsung, utawa nggawe kesempatan kanggo katon minangka pimpinan ing njaba tim langsung.

Gumantung apa sampeyan wis duwe tim utawa ora, gol mikro sampeyan bakal katon rada beda. Yen sampeyan ora duwe tim, njupuk sawetara wektu kanggo ngenali wilayah ngendi sampeyan bisa njupuk peran pimpinan luwih gedhe lan ngomong karo pihak sing perlu (kemungkinan boss sampeyan) kanggo ndeleng apa iku kamungkinan. Mentor kanca tim sing luwih anyar bisa dadi resmi utawa ora resmi lan bisa uga katon kaya golek wong sing bisa nggunakake dhukungan lan nawakake dhewe minangka sumber kanggo mangsuli pitakon, menehi saran, lan menehi saran.

Yen sampeyan wis ngatur tim, pikirake yen ana kursus sing bisa sampeyan lakoni utawa buku kanggo diwaca kanggo dadi manajer sing luwih apik, guneman karo bos sampeyan babagan ngembangake tim sampeyan yen ana kabutuhan, utawa gawe rencana individu kanthi saben laporan kanggo mesthekake. sampeyan ndhukung dheweke sabisa-bisa. Tujuan karirku kanggo 2023 yaiku dadi manajer sing luwih apik, dadi sampeyan mesthi bakal nemokake aku riset sawetara kursus kepemimpinan ing wulan iki!

Yen sampeyan munggah kanggo review: Rembugan kanggo mundhakaken sampeyan pengin

Ana mesthi akeh buzz babagan gagasan “Taun Anyar, Sampeyan Anyar” ing Januari, nanging aku ngusulake supaya ngganti dadi “Taun Anyar, Gaji Anyar” amarga aku ora ngerti sapa wae sing ora seneng bantalan liyane. akun bank sing. Yen sampeyan wis karo perusahaan kanggo sawetara wektu utawa duwe review taunan teka munggah, nggawe rencana kanggo nambah gaji bisa dadi goal sampurna kanggo nyetel. Kadhangkala perusahaan bakal nggawe diskusi kanthi nambah anggaran sing disiapake 3-7% saka gaji sampeyan, dadi yen sampeyan pengin luwih saka iku, sampeyan kudu nyiapake lan nyatakake kasus sampeyan liwat negosiasi.

Yen negosiasi minangka pikiran sing medeni kanggo sampeyan, gawe 2023 taun sing sampeyan ngadhepi rasa wedi lan takon apa sing dikarepake! Pisanan sampeyan pengin nggawe dhaptar kabeh cara sampeyan nambahake nilai kanggo perusahaan wiwit kenaikan pungkasan, uga metrik apa wae sing bisa diwenehake (pikirake kanthi garis “Aku nggawe strategi lan ngluncurake saluran TikTok sing tuwuh. kunjungan situs tahunan saka media sosial kanthi 35% “).

Sawise sampeyan entuk prestasi, gunakake papan kerja online, jaringan, lan publikasi gaji apa wae kanggo mbantu sampeyan ngembangake nomer target sing ambisi nanging isih nyata. Sampeyan uga bisa mbiyantu nemokake deskripsi proyek sing padha ing negara sing mbutuhake transparansi gaji ing postingan, kayata California utawa New York, kanggo digunakake minangka pathokan. Banjur gawe jadwal rapat karo bos sampeyan lan supaya ngerti yen sampeyan pengin ngrembug gaji sampeyan. Pungkasan, pasang musik hype sing paling apik (Aku nyaranake Lizzo) lan goleki sing pantes! Elingi, yen jawabane sayangé ora, coba gunakake minangka “durung” lan takon manajer sampeyan apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo nampa kenaikan sing dikarepake lan apa garis wektu sing realistis kanggo ngobrol maneh.

Yen sampeyan duwe passion unexplored: Mbangun hustle sisih

Yen sampeyan ana ing industri sing umume freelancing utawa sampeyan duwe katrampilan sing sampeyan ngerti bakal dibayar dening wong, 2023 bisa uga dadi taun sing sampeyan pikirake pungkasane miwiti hustle sisih. Sampeyan wis krungu kabeh sadurunge, nanging duwe sumber alternatif saka income bisa dadi kemul keamanan gedhe sak tantangan, bisa nyedhiyani pendanaan ekstra kanggo gol tabungan gedhe, utawa mung menehi sethitik dhuwit fun ekstra (siap ngomong ya kanggo sweter kasmir sing wis sampeyan deleng!).

Tujuan mikro pisanan yaiku kanggo nemtokake apa sing bakal ditindakake sisih sampeyan (sedikit langkah kunci!). Sampeyan bisa nyoba nulis freelance, adol seni ing Etsy, situs web coding kanggo bisnis cilik, ngatur media sosial kanggo organisasi lokal… Sampeyan pengin milih barang sing duwe tarif saben jam sing apik kanggo wektu sing bakal ditindakake lan duwe panjaluk sing cukup kanggo njamin supaya dadi ceruk sampeyan. Tujuan sabanjure kudu kalebu riset babagan lisensi utawa implikasi pajak sing kudu dingerteni (sawetara negara mbutuhake sampeyan duwe akun bank bisnis sing kapisah, umpamane), nemtokake pirang-pirang jam sampeyan bisa ngaturake saben minggu, banjur nggarap marketing dhewe. lan entuk sawetara pelanggan.

Iku bisa uga muni kaya akeh, nanging sampeyan bisa ngluncurake hustle sisih sing duwe bathi sajrone sawetara wulan yen sampeyan mung ngaturake sawetara jam kanggo miwiti lan mlaku saben minggu. Dipercaya kula, akun bank sampeyan bakal matur nuwun!

12 Resolusi Keuangan sing Didhukung Pakar Kanggo Nggawe Taun Iki-Lan Cara Nggayuh

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *