Tuk Smith & The Restless Hearts: 6 iku sampeyan kudu ngerti

Tuk Smith wis ngentekake pirang-pirang taun kepungkur kanggo njupuk awake dhewe, ngresiki awake dhewe lan miwiti maneh. Pisanan ana pembubaran band lawas, Atlanta rock’n’roll outlaws Biters, lemah amarga ketegangan karo label Earache.

Banjur ana album solo debut sing direkam kanggo label anyar, Better Noise, mung kanggo rekaman sing bakal disimpen lan kesepakatan kasebut bubar. Banjur ana pembatalan dobel sing ana gandhengane karo pandemi saka tur Mötley Crüe / Def Leppard, sing bakal dibukak dening Smith (dheweke ora ana ing tagihan nalika pungkasane ditindakake ing taun iki).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *