Tur produk lan piranti lunak demo – tampilan Reprise lan Demoboost

Wisata produk minangka taktik marketing utama kanggo wong-wong sing ngetutake model pertumbuhan sing dipimpin produk utawa perusahaan apa wae sing pengin menehi pelanggan potensial babagan cara kerja produk. Lan ana akeh perusahaan demo produk / piranti lunak kanggo miwiti. Aku ndeleng telung perusahaan kasebut: Reprise, StoryScale, lan Demoboost, kanggo ngerteni pasar sing luwih apik lan apa sing nggawe platform kasebut.

Mbalik maneh

Reprise minangka salah sawijining demo interaktif lan platform tur produk paling gedhe. Diwiwiti ing Mei 2020, duwe salah sawijining tim paling gedhe (sanajan ngalami restrukturisasi ing 2022), lan miturut co-CEO lan co-founder Sam Clemons, tim teknik paling gedhe. Reprise uga entuk dana sing signifikan.

Clemons marang kula sing nalika padha miwiti Reprise, titik wiwitan mecahaken masalah Sales amarga iku masalah padha duwe piyambak. Nanging, dheweke cepet ngerti yen pasar luwih akeh tinimbang sing dipikirake kanggo marketing. Akibaté, pasar Reprise utamané dipérang antarane dodolan lan marketing, bebarengan karo bagean cilik sing nyakup sukses pelanggan lan manajemen produk.

Reprise nawakake rong arsitektur produk kanggo mbantu perusahaan nggawe demo interaktif utawa tur produk: tangkapan tingkat layar lan tangkapan tingkat kode. Jupuk level layar minangka piranti lunak tur produk sing paling umum, nawakake kontrol sing luwih kenceng babagan carane wong mlaku liwat demo utawa demo. Contone, sampeyan ndeleng samubarang kanthi urutan sing wis ditemtokake. Nanging panangkepan tingkat kode, ing ngendi sampeyan ngilangi kode ngarep kanggo nggawé ulang aplikasi (kalebu navigasi, toolbar, lan obrolan), dudu pendekatan sing khas kanggo nggawe demo utawa tur. Pendekatan tingkat kode iki menehi pelanggan luwih ngontrol apa sing dideleng, dadi luwih interaktif.

Clemons ujar manawa pendekatan panangkepan tingkat kode sampurna kanggo nyedhiyakake reps dodolan kothak wedhi kanggo demo. Rep bisa demo nggunakake conto sing padha, nanging data sing dilebokake ora dijupuk ing endi wae, mula ora “ngresiki” lingkungan. A refresh prasaja ngreset demo menyang negara asli.

Clemons ujar manawa ana rong kasus panggunaan kanggo dodolan:

  1. Basis aset, ing ngendi rep ngirim tur produk babagan fitur tartamtu
  2. Telpon langsung, ngendi padha demo produk menyang trek Dhiskusi scripted.

Ing sisih liya, Clemons ujar manawa marketing duwe siji kasus panggunaan – nggawe aset sing bisa dituduhake utawa diselehake ing situs web kanggo digunakake dening pengunjung.

Preduli saka departemen sing wiwitane sampeyan adol jinis piranti lunak iki, Clemons nyatakake yen departemen liyane ndeleng, dheweke pengin. Dadi ana penyerbukan silang ing antarane kasus panggunaan sing padha.

Kanthi ngencengi ekonomi, kasus panggunaan penjualan dadi luwih penting. Clemons ujar manawa perusahaan perusahaan biasane duwe insinyur penjualan ing telpon pertama amarga dheweke minangka wong sing paling apik kanggo nindakake demo (dheweke duwe katrampilan teknis lan wong). Nanging perusahaan nyoba ngerteni carane adol luwih efisien. Nduwe insinyur sales ing saben telpon ora efisien, lan alat kaya Reprise bisa mbantu nggawe standar panggilan pertama tanpa SE.

Tur produk lan piranti lunak demo interaktif ndhukung BDR, SDR, lan kabeh tingkat Eksekutif Akun (AE) kanthi menehi kerangka kerja lan narasi sing umum. Dheweke ora kudu nyiyapake lan mbukak demo khusus lan kuwatir yen ora bisa digunakake. Kanggo luwih akeh AE junior, Clemons ujar manawa perusahaan bisa nggawe paket demo kanthi kabeh ditulis kanthi teliti. Lan AE senior sing ngerti produke ing njero lan njaba bisa pindhah menyang endi wae ing app lan nuduhake fitur lan fungsi tartamtu kanggo calon pelanggan. Clemons ngandika alat iku gampang kanggo nggunakake; yen sampeyan HubSpot utawa Admin Salesforce, sampeyan bisa nggawe tur lan demo ing Takeover.

Clemons nggambarake pengalaman multi-jendhela ing ngendi SDR bisa nuduhake pasar loro-lorone (tampilan panuku lan tampilan penjual) utawa pengalaman ngarep lan pengalaman admin backend saka aplikasi. Sampeyan uga bisa nggunakake tampilan multi-jendhela kanggo nuduhake pelanggan produk lan duwe jendhela kapindho kanggo cathetan utawa script kanggo BDR utawa SDR tetep ing trek lan njupuk saran saka customer.

Reprise minangka sertifikasi SOC 2 Type 2, sing ndadekake pilihan sing apik kanggo perusahaan sing kudu nyukupi syarat keamanan lan kepatuhan tartamtu. Iku uga nggabungake karo Google Analytics, Marketo, HubSpot, lan Salesforce, mbukak wawasan demo menyang platform ngendi dodolan lan marketing nglampahi akeh wektu. Aku uga kasengsem ing carane Tours lan demo dibangun ing Reprise bisa ing seluler. Clemons ngandika sampeyan kudu nemtokake ngendi sampeyan pengin interaksi ing layar kanggo wisata produk supaya iku seluler-loropaken kanggo layar-capture Tours. Nanging sampeyan ora bisa kurban demo interaktif (lan iku ora soko sing pelanggan wis takon, miturut Clemons).

Analisis babagan carane pelanggan nggunakake tur produk lan demo uga penting. Reprise nyedhiyakake analytics sing jero, kalebu sing ndeleng demo, suwene, layar apa sing dideleng (kanggo demo interaktif), ing ngendi dheweke mandheg, lan liya-liyane. Analytics iki umum kanggo platform liyane sing dakdeleng.

Demoboost

Demoboost minangka perusahaan berbasis Warsawa sing diwiwiti ing Maret 2021. Iki nyedhiyakake demo interaktif lan kemampuan tur produk kanggo perusahaan ing EMEA, APAC, lan AS. Kaya Reprise, uga nyedhiyakake set lengkap kasus panggunaan kanggo sales, marketing, lan sukses pelanggan. Kajaba iku, Nanging, Demoboost nambah kasus panggunaan liyane – yaiku mitra saluran.

Aku ngomong karo Pawel Jaszczurowski, co-founder lan CEO, supaya luwih ngerti cara kerjane platform lan sapa sing dirancang kanggo ndhukung. Jaszczurowski nerangake manawa dheweke miwiti Demoboost kanggo mbantu perusahaan metu saka cara lawas nggawe lan nindakake demo – dheweke uga butuh wektu kanggo nyiyapake, kerep break, utawa demo umum sing nyoba gawe marem kabeh wong nanging ora ana sing marem. Jaszczurowski ngandika yen partners melu, iku dadi luwih Komplek.

Demoboost nyedhiyakake kabeh fitur standar kanggo nggawe demo interaktif langsung lan on-demand utawa tur produk, kalebu njupuk layar saka situs web utawa aplikasi nggunakake plug-in Chrome, ngatur layar, lan nambah langkah lan pandhuan kanggo saben layar sing nuntun pangguna liwat. demo. Kajaba iku, pamirso bisa menehi komentar babagan demo kanggo menehi umpan balik, lan ana akeh analytics kanggo nglacak kinerja demo dening pelanggan liwat wektu.

Bebarengan karo layar, Demoboost ngidini sampeyan nambahake multimedia menyang demo, kayata video utawa presentasi PowerPoint. Sampeyan uga bisa nyakup narasi video ing ndhuwur nggunakake alat kaya Loom utawa Vidyard. Personalisasi minangka fitur kunci liyane sing ngidini panyipta demo ngganti variabel ing layar supaya cocog karo perusahaan sing didemokake, kayata logo, data, lan konten liyane, tanpa coding. Uga becik kanggo Penjualan lan Pre-Sales nggawe skrip ing jendela sing kapisah kanggo nuntun demo.

Kasus panggunaan mitra saluran minangka salah sawijining sing menarik. Nyedhiyakake folder demo prasetel kanggo mitra nindakake sawetara perkara. Kaping pisanan, iki minangka cara kanggo nglatih kanthi cepet babagan cara kerja produk. Kapindho, menehi demo sing cocog karo olahpesen lan nggawe tim sales internal sampeyan nggunakake, supaya sampeyan ngerti ana konsistensi babagan carane produk sampeyan didol. Lan pungkasane, analytics sing kasedhiya karo Demoboost ngidini sampeyan nglacak kepiye mitra saluran sampeyan supaya sampeyan ngerti sapa sing nggunakake demo karo calon pelanggan lan kepiye kinerja.

Siji cathetan pungkasan babagan Demoboost yaiku mitra Salesforce ISV resmi ing App Exchange.

Pendhaftaran

Sawise ndeleng sawetara solusi sing beda-beda ing pasar demo produk, jelas ana kapabilitas standar kanggo saben kasus panggunaan (Penjualan lan pre-sales, marketing, sukses pelanggan), lan umume vendor bakal duwe kemampuan kasebut. Nanging banjur ana beda sing nggawe vendor tartamtu ngadeg metu kanggo panuku.

Kanggo Reprise, iku scraping kode kanggo nggawe aplikasi kanthi interaktif lan sertifikasi keamanan. Kanggo Demoboost, nambah multimedia kanggo nggawe pengalaman demo sing ngluwihi mung nuduhake produk lan kemampuan kanggo ngidini pangguna demo menehi komentar babagan demo. Kasus panggunaan mitra saluran menarik, sanajan ora unik kanggo Demoboost.

Ana akeh platform kasebut, lan aku ora bisa nutupi kabeh. Dadi tinimbang, aku fokus ing apa fitur standar ana lan apa sing nggawe vendor unik. Sabanjure yaiku Storyscale.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *