UNH InterOperability Lab lan Mitra Teknologi Microchip kanggo Ngembangake 1000BASE-T1 PCS lan Uji Kepatuhan Otomotif PHY-C

DURHAM, NH–(BUSINESSWIRE)–The University of New Hampshire InterOperability Laboratory (UNH-IOL), panyedhiya independen layanan tes lan standar standar kanggo industri jaringan, dina iki ngumumake wis ngembangake pengujian kanggo pasar 1000BASE-T1 PCS lan PHY Control kanggo bantuan luwih selaras kanggo industri otomotif. Kanthi kemitraan karo Teknologi Microchip, sing nggawe platform tes pangembangan sing kompatibel karo OPEN Alliance Test Plans kanggo tes kesesuaian 1000BASE-T1, industri otomotif luwih cedhak karo kepatuhan lengkap kanggo produsen chip. Peningkatan tes kasebut bakal ngidini produsen bisa mlebu pasar kanthi kapercayan luwih akeh babagan produke.

Dibantu dening pangembangan alat uji Microchip, jangkoan lengkap tes kesesuaian kanggo latihan link fisik (PHY Control) lan syarat sublayer (PCS) coding saiki kasedhiya, sing bakal ningkatake interoperabilitas ing saindenging industri.

“Kanggo maju Ethernet ing-kendaraan jaringan, multi-vendor, piranti standar-cecek iku kabutuhan,” ngandika Charles Forni, Wakil Presiden USB Microchip lan Unit bisnis Networking. “Microchip seneng kerja sama karo UNH-IOL kanggo ngaktifake kemampuan tes kanggo ngirim piranti sing bisa dioperasikake, nyedhiyakake pasar kanthi pilihan lan keluwesan tambahan kanggo Single Pair Ethernet.”

UNH-IOL wis dadi pemain kunci ing industri otomotif sing ndhukung adopsi lan standarisasi teknologi Ethernet ing kendaraan sajrone pirang-pirang taun, nyumbang kanggo macem-macem badan standar lan aliansi industri, kalebu IEEE.®, Avnu Alliance lan OPEN Alliance. Kapabilitas anyar ngidini tes adhedhasar rencana tes OPEN Alliance TC12 lan definisi tes sing luwih jelas ing rencana tes OPEN Alliance TC12 sing digawe dening staf UNH-IOL.

“Validasi kesesuaian IEEE saka Single Pair Ethernet penting kanggo OEM otomotif lan vendor semikonduktor,” ujare Bob Noseworthy, Insinyur Utama ing UNH-IOL. “Dhukungan Microchip kanggo ngaktifake kemampuan iki dihargai banget.”

Kanthi nyediakake rencana uji kualitas lan akses menyang peralatan uji kanggo jaringan otomotif, UNH-IOL ngidini bisnis nambah produk lan nyepetake kesiapan pasar. Kanggo melu lan sinau luwih lengkap babagan Pengujian Otomotif UNH-IOL saiki kalebu stasiun pengujian Ethernet 1000BASE-T1 Single-Pair anyar Microchip, bukak situs web IOL.

Babagan UNH-IOL

UNH-IOL darmabakti kanggo dadi sumber jaringan data utama ing donya. Wiwit taun 1988, UNH-IOL wis nggawe testbed jutaan dolar lan ngembangake solusi tes kanggo mbantu perusahaan kanthi efisien lan biaya ngirim produk menyang pasar. Layanan UNH-IOL cocog karo kabutuhan pasar, nalika njaga interoperabilitas sing luas lan komprehensif lan uji kesesuaian jaringan, data, telekomunikasi, lan produk panyimpenan. Industri kasebut gumantung ing pengalaman staf UNH-IOL sing ekstensif, partisipasi standar-badan, fasilitas 28,000+ kaki persegi, lan 100+ siswa sing makili tes lan verifikasi interoperabilitas ing mangsa ngarep.

Babagan Teknologi Microchip

Microchip Technology Inc. minangka panyedhiya solusi kontrol sing cerdas, nyambung lan aman. Piranti pangembangan sing gampang digunakake lan portofolio produk sing komprehensif ngidini para pelanggan nggawe desain optimal sing nyuda resiko nalika nyuda biaya sistem lan wektu kanggo pasar. Solusi perusahaan nglayani luwih saka 120.000 pelanggan ing pasar industri, otomotif, konsumen, aeroangkasa lan pertahanan, komunikasi lan komputasi. Kantor pusat ing Chandler, Arizona, Microchip nawakake dhukungan teknis sing luar biasa bebarengan karo pangiriman lan kualitas sing bisa dipercaya. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web Microchip ing www.microchip.com.

www.iol.unh.edu | Twitter @UNH_IOL

LinkedIn @UNH InterOperability Lab | Instagram @unhiol

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *