Update Twitter: 1200 insinyur piranti lunak ninggalake platform micro-blogging, Musk butuh bantuan kanggo coding- Ngerti liyane

Sumber Gambar: PIXABAY Twitter

Akeh sing kedadeyan wiwit Elon Musk mlebu kantor Twitter minangka pemilik anyar lan bos platform blog mikro. Dheweke dipecat sacara massal karyawan Twitter, lan bubar dilaporake manawa udakara 1200 insinyur piranti lunak mutusake ninggalake perusahaan kasebut sawise Musk ngirim email “ultimatum” menyang staf, njaluk supaya bisa mlaku lan siap kanggo budaya kerja “hardcore”. lan takon karyawan ana klik ing “ya” yen padha siyap kanggo budaya karya hardcore ing aturan kang. Dheweke nggawe budaya kerja nganti 80 jam seminggu kanggo kabeh karyawan sing kerja ing organisasi kasebut. Akeh insinyur ora setuju karo panjaluk bos anyar lan njupuk keputusan kanggo ninggalake organisasi kanthi pilihan kanthi gaji telung sasi. Laporan kasebut luwih nyatakake yen Musk nggolek wong ing organisasi sing bisa menehi kode kanggo platform blog mikro.

Apa layang kasebut?

Musk wis ngirim email menyang karyawan Twitter sing ana babagan aturan anyar lan budaya kerja Twitter. Surat Musk minangka email “ultimatum” kanggo staf sing isih ana, sing dijaluk supaya bisa ditindakake lan siap kanggo budaya kerja “hardcore” ing organisasi kasebut. Dheweke ujar ing surat kasebut manawa para karyawan kudu kerja nganti 80 jam seminggu lan kudu ngakoni surat kasebut kanthi ngeklik ‘ya’- yen setuju karo budaya kerja hardcore miturut pamrentahane.

Apa bener kedaden sawise mail?

Ya, kabeh sing dikarepake, ana sawetara insinyur sing mutusake kanggo mbebasake saka aturan lan kabijakan anyar kanthi mundur saka organisasi kasebut. Kira-kira 1200 insinyur piranti lunak saka Twitter ninggalake perusahaan kasebut- sing samesthine bakal dadi sing ora dikarepake kanggo bos anyar platform blog mikro.

Elon wis dilaporake takon marang karyawan sing ana yen ana “sapa wae sing bener-bener nulis piranti lunak” lan yen dheweke kudu ketemu langsung. Dheweke nulis marang karyawan kasebut, “Sapa wae sing bener nulis piranti lunak, lapor menyang lantai 10 jam 2 sore. “- dheweke ngirim email menyang karyawane ing dina Jumuah (18 November 2022).

Musk luwih njaluk coders supaya “email ringkesan titik peluru babagan apa sing wis ditindakake kode kode sampeyan sajrone ~ 6 wulan kepungkur, bebarengan karo 10 gambar saka baris kode sing paling penting.”

Kepiye babagan email nomer loro saka Musk – apa sing diarani?

Ing email kapindho, Musk ujar: “Yen sampeyan lagi kerja adoh, kirim email panjaluk ing ngisor iki lan aku bakal nyoba ngobrol karo sampeyan liwat video. Mung sing ora bisa tekan Twitter HQ utawa duwe darurat kulawarga sing ora bisa disalahake. Iki bakal cendhak, wawancara teknis sing ngidini aku luwih ngerti tumpukan teknologi Twitter.

Ing surat kaping pindho, dheweke nambahake, “Yen bisa, aku bakal ngormati yen sampeyan bisa mabur menyang SF supaya bisa hadir. Aku bakal ana ing Twitter HQ nganti tengah wengi lan sesuk esuk bali maneh.

Apa anyar ing Twitter saiki?

Laporan anyar kasebut, nyatakake yen Musk ngrencanakake mecat luwih akeh karyawan ing wektu sing bakal teka lan dipercaya manawa wektu iki, karyawan sing kerja ing sisih dodolan lan kemitraan bisnis bisa uga ditargetake. Nyingkirake spekulasi, Twitter durung nggawe pernyataan sing dikonfirmasi kanggo ngilangi karyawan liyane (ing wektu nulis).

Pira karyawan sing wis dipecat nganti adoh saka Twitter?

Nganti saiki, miturut laporan, sekitar 50 persen tenaga kerja ing saindenging jagad wis dipecat dening Musk. Iki uga kalebu udakara 4000 buruh kontrak lan pemilik anyar uga njaluk karyawan supaya ngunggahake swara marang dheweke amarga ninggalake perusahaan kasebut.

Contone, pamilik Tesla lan SpaceX mecat insinyur Twitter kanthi umum amarga nuduhake fakta babagan macem-macem aspek organisasi kasebut. Insinyur sing jenenge Eric Frohnhoefer, wis dilaporake mbantah karo Elon Musk sawise miliarder kasebut ujar “Twitter alon ing pirang-pirang negara”.

Insinyur kasebut bali menyang statement lan ujar, “Aku wis ngenteni ~ 6 taun nggarap Twitter kanggo Android lan bisa ujar manawa iki salah.”

Sawise sawetara menit, Eric Frohnhoefer dipecat saka jabatane, nglayani perusahaan kasebut watara 6 taun.

Warta Teknologi Paling Anyar

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *