USC resmi mbukak loro iCarolina Learning Labs anyar ing Laurens, Clinton | Kabar

Universitas South Carolina Union resmi mbukak loro Palmetto College iCarolina Learning Labs anyar ana ing komunitas Clinton lan Laurens. Loro-lorone lab anyar dilakokno dening USC Union – Lokasi Laurens.

Loro lab anyar kasebut, sing ana ing cabang Laurens lan Clinton ing Sistem Perpustakaan Umum Daerah Laurens, gabung karo limang laboratorium liyane sing dibukak ing Allendale, Lancaster, Sumter, Union lan Walterboro ing taun 2022 kanggo nyedhiyakake komunitas sing kurang dilayani ing South Carolina kanthi akses menyang dhuwur- kacepetan internet broadband.

Ana Palmetto College iCarolina Learning Lab ing USC Union, dumunung ing Union County Carnegie Library ing Union, SC, serves minangka hub kanggo lokasi anyar ing cabang saka Laurens County Public Library System. Cabang Perpustakaan Umum Laurens County nduweni kamar khusus kanggo papan iki sing nduweni sepuluh stasiun iMac, uga MacBook lan iPad sing digunakake ing lan sekitar perpustakaan.

Cabang Perpustakaan Umum Clinton saiki nduwe kios sing nampung MacBook lan iPad kanggo wong sing bisa digunakake ing lan ing sekitar perpustakaan – dadi Lab Pembelajaran Palmetto College iCarolina seluler. Sawise cabang pindhah menyang papan anyar, laboratorium khusus bakal nampung sepuluh stasiun iMac saliyane MacBook lan iPad.

Ing Maret 2021, Gubernur Carolina Selatan Henry McMaster menehi $ 6 Yuta dana Bantuan Pendidikan Darurat (GEER) Gubernur menyang Universitas Carolina Selatan, sing kerja sama karo Benedict College, wis nggawe laboratorium komputer Apple kanggo nglayani komunitas ing saindenging negara. Laboratorium sing ana, sing ana ing kampus USC Palmetto College regional, kabeh ana ing jarak 15 mil utawa kurang saka ara-ara samun broadband, miturut South Carolina Broadband Map, nyedhiyakake teknologi lan akses internet sing dipercaya kanggo komunitas kasebut.

“We are pleased kanggo nggedhekake Palmetto College Learning Lab Network kanggo ngawula masyarakat Laurens lan Clinton,”Sa Dr.. Susan Elkins, Palmetto College Kanselir. “Investasi teknologi iki ing kampus lan komunitas kita mbukak lawang kanggo akeh wong Carolina Selatan kanggo entuk katrampilan lan sertifikasi sing bakal bisa tuwuh kanthi akademis lan profesional, kalebu basa pamrograman Swift. Terus matur nuwun kanggo Gubernur McMaster kanggo kepemimpinan lan visi sing nggawe kesempatan sing apik banget kanggo komunitas kasebut. Uga, matur nuwun kanggo USC Union Dean Randy Lowell lan kabeh tim USC Union kanggo kerjane kanggo ngetrapake visi iki ing telung komunitas kasebut.

Jaringan Palmetto College iCarolina Learning Lab, kemitraan karo Apple Inc., ngluncurake kursus sertifikasi coding Swift gratis wiwit semester Januari 2023 kanggo mulang basa iOS Apple kanggo siswa ing Sistem USC lan anggota komunitas ing South Carolina. Sing ndhaptar ing kursus sinau katrampilan sing dibutuhake kanggo ngembangake aplikasi kanggo iOS, MacOS, Apple TV lan Apple Watch.

USC Union minangka papan kanggo Palmetto College iCarolina Lab pisanan, lan kita bungah banget amarga bisa nggedhekake misi lan mandat inisiatif iki ngluwihi Union menyang komunitas Laurens lan Clinton, “ujare Dr. Randy Lowell, dekan kampus ing USC Union. .

“We are bungah kanggo mbukak rong lokasi anyar kanggo Palmetto College iCarolina Learning Lab ing USC Union ing komunitas Laurens lan Clinton,”Sa Bill Kirkland, direktur eksekutif USC Kantor Engagement Ekonomi. “Iki minangka laboratorium kaping enem lan kaping pitu sing dibukak ing utawa ing cedhak kampus Palmetto College regional, kanthi saben lab dumunung ing jarak 15 mil saka ara-ara samun broadband. Minangka lembaga unggulan negara, USC dadi pimpinan ing ngarep kanggo mesthekake yen komunitas sing kurang dilayani lan populasi deso bisa aktif melu lan entuk manfaat saka ekonomi modern kanthi nandur modal ing komunitas kita lan nyedhiyakake akses menyang teknologi lan pelatihan keterampilan sing dikarepake.

The Palmetto College iCarolina Learning Labs tengen Carolina Kidul wis strategis dumunung kanggo nggunakake regional USC Palmetto College kampus, distrik sekolah lokal, Historis Black Colleges lan Universities (HBCUs), South Carolina Technical College System lan warga ing masyarakat. Saben situs nyedhiyakake produk Apple lan program pendidikan kanggo fakultas, staf, siswa lan komunitas tanpa biaya kanggo pangguna.

Nganti saiki, pitung Palmetto College iCarolina Learning Labs dibukak kanggo nglayani komunitas sekitar USC Union (Union, Laurens lan Clinton), USC Lancaster (Lancaster), USC Salkehatchie (Allendale lan Walterboro) lan USC Sumter (Sumter).

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *