Vendor teknologi akuntansi nambah ketegangan babagan praktik, ujare para ahli


Akuntan ing praktik saya tambah akeh ketegangan kanggo ngatasi pitakon teknologi klien atas jenenge panyedhiya piranti lunak awan, ujare peserta pasar.

Iki minangka produk sampingan saka hubungan rantai pasokan sing dhasar ana ing antarane vendor, akuntan lan pangguna pungkasan, miturut Ian Pay, kepala analytics data lan teknologi ing ICAEW.

“Para vendor dikontrak karo perusahaan akuntansi, nanging sejatine wong sing nggunakake piranti lunak kasebut minangka klien perusahaan dhewe,” ujare.

“Dadi ana wegah kanggo vendor kanggo melu langsung karo pangguna pungkasan ing ngisor chain. Vendor ora ndeleng dheweke minangka pelanggan.

Iki diucapake dening Anoop Rehal, mitra ing perusahaan akuntansi pasar tengah Haines Watts, sing ujar manawa akuntan meh tumindak minangka “penjual” kanggo teknologi awan.

“Klien dudu sing nyurung kita kanggo awan – nanging sebaliknya. Lan ora apa-apa amarga ing pirang-pirang kasus, iki minangka generator penghasilan sing apik kanggo akuntan.

Amarga iki, kecenderungan alami pangguna pungkasan yaiku nyedhaki akuntan kanthi alasan “sampeyan adol iki menyang aku”, Rehal nambah.

Sumber daya online minangka faktor “ageng”.

Pay terus kanggo argue sing vendor tech bisa Ngartekno nyuda beban ing accountants dening mbisakake pungkasan kedhaftar kanggo “njawab pitakonan dhewe” karo basis saka sumber daya online.

“Akeh vendor duwe iki [resources]nanging padha bisa dadi dicokot angel kanggo navigasi, utamané yen sampeyan ora utamané spesialis teknologi “, ngandika.

“Dadi sanajan vendor ora gelem melu langsung karo pangguna pungkasan, mesthine kudu bisa nyedhiyakake akses menyang basis bahan online sing bisa diakses kanggo pangguna non-teknis. Sing bisa nggawe prabédan gedhe.

Nanging kanggo Rehal, vendor kudu luwih maju lan nawakake dhukungan pelanggan tradisional sing luwih langsung, nambahake manawa dheweke “dipercaya banget” babagan dhukungan sing ditawakake para panyedhiya awan sing disenengi.

“Akeh vendor teknologi sing luwih cilik, utamane, bakal mbantah manawa dheweke duwe akeh video lan sumber daya latihan, nanging ora ana sing pengin ngetrapake. Iku akeh wektu kanggo nggunakake produk cilik iki.

Kajaba iku, Pay ngakoni “pangilon kanggo tren sing luwih akeh babagan carane wong pengin layanan pelanggan dikirim”, nyathet yen vendor bakal mbangun kesetiaan merek sing luwih gedhe liwat wektu kanthi layanan sing luwih pribadi.

“Aku mikir vendor teknologi sing ngerti rantai pasokan kasebut lan ngerti manawa sampeyan nggawe kesetiaan sing luwih apik yen sampeyan luwih seneng melu pangguna pungkasan – vendor kasebut apik.”

Bakat sing ngerti teknologi ‘dijebak’

Pay uga nandheske sing ora ana peluru perak kanggo mutusake masalah dinamis iki, lan akuntan uga kudu muter bagean dening melu karo latihan teknologi liyane lan mbangun kawruh inti.

“Yen sampeyan nemokake manawa klien takon babagan teknologi sing sampeyan ora ngerti jawabane, mula bisa uga kudu dideleng kanthi internal lan priksa manawa tampilan internal babagan teknologi cocog karo apa pelanggan sampeyan ngarepake.”

Rehal nyuarakke iki, kanthi alesan manawa perusahaan akuntansi tingkat tengah lan ngisor utamane “kudu mikir luwih akeh” babagan analisis data lan keterampilan ilmu komputer.

Nanging, dheweke terus nyathet amarga vendor nyoba nyurung perusahaan akuntansi kanggo mbangun katrampilan teknologi, iki nggawe masalah sekunder “kudu ngganti blumbang bakat kasebut”.

“Saiki ora akeh akuntan sing ngerti teknologi, mula dheweke bakal kaget. Ana kesenjangan bakat lan kawruh gedhe.

Kurange katrampilan digital katon ngalami akeh sektor utama, kanthi survey CIMA’s 2020 Mind the Skills Gap nemokake manawa 42% majikan isih nglaporake kekurangan ing katrampilan kayata e-commerce, coding, analytics data, cybersecurity, lan komputasi awan.

Kajaba iku, miturut riset anyar saka UK Finance, meh sapratelon (30%) profesional layanan finansial ujar manawa dheweke ora duwe katrampilan teknologi.

‘Tekanan akeh’

Iki galur tambahan pranala menyang luwih akeh, Piece topikal watara nolak kesehatan mental ing industri accounting UK, Pay argue.

“Ana unsur manungsa banget, yen ana wong sing takon sampeyan pitakonan sing sampeyan ora ngerti jawabane, rasa kuwatir banget lan stres kanggo akeh wong.

“Sing bisa menehi tekanan akeh marang akuntan lan nyebabake kemampuan kanggo fokus ing pangiriman.”

Kajaba iku, Rehal nyathet ketegangan finansial potensial sing dilebokake ing perusahaan cilik amarga kudu nangani pitakon teknologi klien, nuduhake manawa akuntan cenderung ora nganggep biaya layanan kasebut.

“Beban saka unsur latihan saiki wis dilebokake ing akuntan luwih saka tau sadurunge, lan padha kudu golek cara kanggo monetise sing,”Panjenenganipun nambah.

Riset anyar sing ditindakake dening caba, amal kesehatan mental kanggo komunitas ICAEW, wis nyorot hubungan antarane kemerosotan ekonomi lan kesehatan mental akuntan.

Panliten kasebut nemokake manawa luwih saka loro saka limang (42%) akuntan lan siswa sing kerja berjuang kanthi finansial. Saka jumlah kasebut, rong pertiga (66%) rumangsa kuwatir, dene telu saka limang (59%) stres lan sapratelo (34%) ngalami depresi, panliten kasebut nemokake.

Rehal terus ngubungake iki menyang kesenjangan bakat lan katrampilan, kanthi alesan manawa galur tambahan saya tambah akeh kanggo perusahaan sing ora duwe kemampuan sing dibutuhake.

“Aku bisa ngrugekake banget – ana bakat lan kesenjangan kawruh sing gedhe, lan perusahaan mung ora siap”, ujare.

“Iku tekanan sing diwenehake pemasok marang akuntan. Dheweke ora cukup kanggo menehi dhukungan utawa menehi kapercayan kasebut.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *