Veteran nggawa pengalaman nyata sing larang regane minangka karyawan cybersecurity potensial

Johanna Wood minangka kru lapis baja karo Lord Strathcona’s Horse, resimen Angkatan Darat Kanada. Sepisanan, peran militer Wood katon ora cocog karo pakaryan sipil; Ora ana akeh panggilan kanggo operator tank ing perusahaan swasta. Nanging Wood percaya yen pengalaman kerja ing tank menehi keunggulan sing signifikan nalika dheweke mlebu profesi cybersecurity.

“Aku wis dilatih ing pengintaian, mula aku wis dilatih golek ancaman, aku wis dilatih golek perkara sing ora biasa lan ora kudu ana. Lan iku pola pikir pangenalan, nggoleki barang sing ora ana, sing dakkarepake [in cybersecurity work],” deweke ngomong.

Wood, sing njabat saka 2007 nganti 2012, makarya ing hubungan masyarakat kanggo sawetara taun sawise ninggalake militer. Wong tuwa sepenuh wektu wiwit taun 2017, dheweke saiki nyiapake karir cybersecurity liwat pelatihan sing ditawakake Coding for Veterans nirlaba. Wood wiwitane mikir babagan nyinaoni pangembangan web nanging ganti kursus nalika tes bakat lan mentor nyaranake katrampilan lan pengalaman dheweke nggawe dheweke cocog kanggo profesi keamanan.

Veteran liyane sing saiki kerja ing cybersecurity duwe perspektif sing padha.

“Aku ngerti apa aku sinau sak wektu ing Tentara ana luar biasa terkenal kanggo kula,”Says Austin Berglas. Berglas njabat ing Angkatan Darat AS suwene nem taun, munggah pangkat kapten. Dheweke banjur kerja ing cybersecurity karo FBI lan saiki dadi kepala layanan profesional global ing BlueVoyant, ing ngendi dheweke mimpin respon insiden lan tim forensik uga layanan konsultasi.

Veteran ngerti disiplin lan kerja sama tim

Berglas nyebutake ngembangake disiplin, nggarap tim khusus, lan “ngerti dadi pimpinan nalika sampeyan kudu dadi pimpinan lan pandherekipun nalika sampeyan kudu dadi pandherekipun” minangka takeaways sing penting banget saka pengalaman militer.

Lesley Carhart njabat 15 taun ing Cadangan Angkatan Udara AS lan saiki dadi direktur tanggapan kedadeyan ing Dragos. Dheweke ujar manawa dheweke uga wis ngrasakake pengaruh positif sing ditindakake dening pengalaman militer marang pakaryan cybersecurity sipil, nerangake manawa minangka veteran dheweke ngembangake pangenalan sing luwih dhuwur babagan bebaya sing ditimbulake dening cyberattacks.

“Aku duwe kesadaran babagan akibat fisik lan nyata [of a security incident]. Aku ngerti apa sing bisa salah ing jagad nyata, utamane nglawan infrastruktur kritis. Iku bagean gedhe saka pikiranku, “ujare.

Berglas lan Carhart loro-lorone duwe veteran liyane ing tim, lan padha nganjurake kanggo pangareping keamanan liyane kanggo nimbang veteran minangka sumber penting kanggo bakat. Dheweke lan liya-liyane ujar manawa latihan militer lan pengalaman militer nyedhiyakake para veteran kanthi perspektif sing penting babagan keamanan siber lan ora gampang ditemokake ing profesional sipil. Kajaba iku, dheweke ujar manawa nindakake luwih akeh kanggo nglatih lan merekrut para veteran menyang profesi kasebut bisa mbantu nyuda kekurangan bakat sing terus-terusan sing nyebabake lapangan cybersecurity.

“Kita kudu nggedhekake sapa sing dianggep kanggo posisi cyber lan ngerti manawa keragaman nggawe asil sing luwih apik, lan salah sawijining cara yaiku nduwe tenaga kerja veteran. Lan yen sampeyan pengin entuk tenaga kerja kasebut, sampeyan kudu nggawe rencana utawa program kanggo merekrut ing ruang veteran, “ujare veteran Angkatan Darat AS Curt Aubley, direktur pangurus lan pimpinan AS ndeteksi lan nanggapi karo Deloitte’s. Praktek Cyber ​​& Risiko Strategis.

Veteran duwe pengalaman lan katrampilan sing unik

Pimpinan keamanan ujar manawa dheweke ndeleng para veteran nyedhaki pakaryan cybersecurity kanthi cara halus sing mbedakake saka non-veteran. Berglas, umpamane, ujar para veteran luwih gampang ngerti kepiye keamanan siber minangka kepentingan keamanan nasional. “Aku ora ujar manawa warga sipil ora ngrasakake rasa nglindhungi kepentingan nasional, nanging yen sampeyan duwe dokter kewan, ana pangerten sing luwih jero babagan apa sing kudu ditindakake. [sensitive] informasi tiba ing tangan angkoro bisa nindakake, “dheweke nerangake.

Kepala keamanan, nyewa manajer lan para veteran nuduhake dhaptar alasan kenapa dokter kewan cocog kanggo peran keamanan siber.

  • Dokter kewan fokus ing misi kanthi rasa tugas sing wis tertanam.
  • Akeh sing wis latihan babagan kepemimpinan lan mbangun tim, mula wis biasa tanggung jawab lan kerja bareng,
  • Dheweke wis sekolah kanggo mikir ing sikil, supaya padha bisa njupuk tanggung jawab lan bisa ing dhewe.
  • Dheweke wis latihan skilling munggah ing fly. “Padha ngerti carane menehi hasil karo alangan operasional, supaya padha ngerti carane mikir solusi ing pesawat tartamtu saka kahanan,”Sa Alex Spivakovsky, wakil presiden riset ing Produsèn piranti lunak keamanan Pentera.
  • Dheweke duwe grit, kanthi alami utawa sinau, amarga dheweke butuh latihan militer.
  • Dheweke wis dilatih kanggo kerja ing tekanan sing ekstrem, pengalaman sing luar biasa mbiyantu nalika nanggapi ancaman cyber utawa kedadeyan keamanan sing saya tambah.

“Iki kabeh katrampilan nyata sing bisa dilebokake ing resume sing ora bisa ditindakake dening profesional anyar liyane ing kuliah,” ujare Carhart.

Sawetara anggota layanan sing mung ninggalake militer bisa uga wis duwe reresik keamanan, bonus wektu lan ngirit biaya kanggo perusahaan sing mbutuhake buruh kanthi reresik kasebut. Bonus liyane: dheweke cenderung duwe jaringan dokter kewan liyane sing duwe katrampilan sing padha sing bisa direkrut lan menehi rekomendasi kanggo kerja.

Mantan calon militer duwe pengalaman sing wiyar

Iki, mesthi, generalisasi. Eksekutif keamanan lan manajer hiring nandheske yen saben calon-kalebu veteran militer-teka karo campuran kekuatan lan katrampilan sing unik. Dheweke uga nyathet yen dheweke ngevaluasi calon minangka individu; dheweke ora bakal nyewa wong mung amarga dheweke dadi veteran.

Nanging, pimpinan keamanan perusahaan ujar manawa pengalaman militer bisa ndadekake siji calon luwih dhisik tinimbang liyane kanthi kabeh padha karo kabeh alasan sing dituduhake ing ndhuwur. “Kita ora nyewa para veteran sing ora duwe pengalaman cybersecurity, nanging bakal ditindakake [resumes from veterans] luwih dhuwur ing tumpukan. Iku soko kita nimbang; iku plus, “ujare Marc Vael, platform CISO kanggo Packaging & Manajemen Warna ing Danaher konglomerat global lan direktur dewan kepungkur kanggo asosiasi governance ISACA.

Vael lan liya-liyane uga ngakoni manawa non-veteran uga bisa menehi akeh sipat kasebut lan duwe pengalaman lan katrampilan sing padha. Nanging, dheweke ujar manawa dheweke luwih yakin manawa para veteran wis ngembangake unsur kasebut liwat pengalaman militer.

Minangka Spivakovsky ngandika: “Aku ora ujar manawa warga sipil ora duwe iki, nanging kita ngerti para veteran.”

Ing sisih liya, para veteran asring mbutuhake latihan tambahan sing ora ditindakake dening warga sipil, miturut sawetara sumber. Contone, militer banget kabentuk lan hirarkis, lan akeh peran sawijining banget tartamtu lan siloed; minangka asil, veteran asring sinau kanggo bisa ing cara sing pas uga karo flat, struktur organisasi lintas-fungsi sing ndominasi lanskap bisnis saiki.

Veteran uga kudu nganggo basa bisnis, ngeculake akronim lan lingo sing unik kanggo militer. (Iku ing ndhuwur sinau kanggo nyelehake jargon teknologi lan keamanan sing umume ora dingerteni para pengusaha.)

Dheweke uga kudu sinau kerja ing alur kerja lan metodologi sing umum ing organisasi sipil nanging ora umum ing militer. Lan dheweke kudu duwe kawruh bisnis, kepinteran teknis lan katrampilan cybersecurity sing dibutuhake kanggo nindakake pakaryan sing bakal ditindakake.

Latihan maneh dokter kewan kanggo mlebu ing lapangan cybersecurity

Ora nggumunake, akeh para veteran sing kerja ing teknologi utawa cybersecurity sajrone dinas militer. Vael makarya ing pengadaan IT sajrone layanan karo Angkatan Udara Kerajaan Belgia ing awal 1990-an. Carhart uga kerja ing teknologi, mungkasi layanan Angkatan Udara minangka kepala bagean kanthi transportasi cyber. Spivakovsky njabat karo unit Angkatan Pertahanan Israel sing tanggung jawab kanggo nglindhungi infrastruktur negara sing kritis

Peran cybersecurity adoh saka posisi khas ing militer, nanging sawetara organisasi pemerintah lan nirlaba uga program perusahaan wis muncul ing taun-taun pungkasan kanggo mbantu para veteran transisi menyang kerja keamanan.

Coding nirlaba kanggo Veteran ing Kanada minangka salah sawijining organisasi kasebut. Diadegake ing taun 2019, iki nglayani para veteran militer lan anggota kulawarga uga cadangan lan anggota Angkatan Bersenjata Kanada saiki. Kanthi kemitraan karo Institut Pengembangan Profesional Universitas Ottawa, Coding for Veterans nawakake kursus sinau online wolung wulan babagan pangembangan piranti lunak utawa keamanan siber.

Direktur eksekutif Jeff Musson ujar manawa organisasi kasebut nganggep industri apa sing cocog kanggo para veteran lan entuk teknologi lan keamanan. “Kita nggambar utamane saka artileri lan infantri, lan ora ana pendhudhukan sipil sing ana gandhengane, nanging [veterans] wis kenal karo teknologi lan ngerti petungan, “ujare. Musson ujar manawa organisasi kasebut duwe tingkat penempatan luwih saka 90% kanggo lulusan program, kanthi rata-rata gaji $ 85,000 saben taun.

TechVets nirlaba basis London makaryakke padha. Diluncurake ing 2018, dadi jembatan antarane layanan militer lan lapangan kerja sipil kanthi nyedhiyakake komunitas, dhukungan lan pelatihan kerja.

Luke Spencer, sing njabat ing tentara Inggris wiwit taun 2009 nganti 2019, dadi komandan tank karo Regimen Tank Royal, mutusake sajrone taun pungkasan layanan kanggo ngupayakake karir ing cybersecurity, ujar manawa prajurit liyane wis nyengkuyung dheweke mikir babagan profesi kasebut. . Dheweke nemokake kursus cybersecurity sing ditawakake gratis kanggo para veteran lan banjur nyambung karo TechVets kanggo ngasah katrampilan lan jaringan.

Spencer saiki kerja minangka tester penetrasi karo Cybaverse, panyedhiya layanan konsultasi lan keamanan sing dikelola. Dheweke ujar manawa TechVets lan layanan kaya ngono penting kanggo mbantu dheweke lan para veteran liyane mlebu ing lapangan cybersecurity.

Pangurus hiring uga entuk manfaat, amarga organisasi kayata TechVets lan Coding for Vets, nggawa buruh sing dibutuhake menyang profesi kasebut. “Ora cukup wong sing tepat kanggo ngisi kabeh peran kanggo keamanan siber, lan kabeh wong mlebu ing kolam bakat sing padha. Nanging para veteran duwe katrampilan inti sing kita deleng banget, “tambah CEO TechVets James Murphy.

Elaine Hum, direktur kemitraan cybersecurity ing Scotiabank ing Kanada, bisa mbuktekake. Kaya juragan liyane, dheweke ujar manawa perusahaane wis nandhang kekurangan profesional cybersecurity ing wektu sing padha, serangan cyber dadi luwih rumit. “Kita kudu mbangun pipa bakat kanthi pola pikir sing maneka warna; kita butuh kabeh jinis individu, “ujare.

Kanggo nindakake iki, perusahaan Hum wis kerja sama karo macem-macem institusi, kalebu Coding for Vets, kanggo macem-macem calon sing direkrut. “Calon Veteran pancen menehi perspektif anyar lan cara anyar kanggo ngatasi masalah cyber,” dheweke nambah. “Dheweke duwe katrampilan unik, lan uga mbantu nggawe pipa bakat sing beda-beda sing kita goleki.”

Hak Cipta © 2023 IDG Communications, Inc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *