VictoryLink lan RoboGarden Kanada kolaborasi

Dina iki, VictoryLink, panyedhiya teknologi terintegrasi lan solusi digital sing unggul, kanthi kemitraan karo Robogarden Canada, pemilik platform pendhidhikan utama ing pendidikan digital ing Kanada, dadi tuan rumah upacara peluncuran platform Robogarden Mesir, platform terintegrasi terkemuka kanggo katrampilan digital ing Timur Tengah. Platform kasebut duwe tujuan kanggo nglatih bocah lan wong diwasa babagan katrampilan digital lan wirausaha minangka bagean saka upaya VictoryLink kanggo ndhukung transformasi digital ing Mesir selaras karo Egypt Vision 2030.

Upacara peluncuran kasebut dirawuhi dening HE Bapak Louis Dumas, Duta Besar Kanada kanggo Mesir; Duta Besar Mohamed Khairat, Asisten Menteri Kerjasama Internasional ing Kementerian Emigrasi lan Urusan Ekspatriat Mesir; guru. Dr Naser El-Sheimy, Ketua RoboGarden Kanada, Dr Mohamed El Habiby, Presiden RoboGarden Kanada; Bu. Engy El-Saban, CEO lan Anggota Dewan VictoryLink, Pak Amr Amer, Direktur transformasi digital lan pusat Digital ing Orange Egypt, lan Pak Khaled Ibrahim, Ketua Kamar Teknologi Informasi lan Telekomunikasi sing menehi sambutan pambuka kanggo mriksa gol saka platform Robogarden Mesir, peran kanggo Bridge longkangan antarane tingkat pengangguran lan kabutuhan pasar tenaga kerja saka skills lan Techniques dibutuhake saliyane kanggo nggawe generasi anyar programer enom, pangembang isi, lan pengusaha sing trampil ing skills digital. Upacara kasebut uga dirawuhi dening HE Dr. Amr Madkour, Kanselir Menteri Sistem Informasi & Transformasi Digital lan Pak Hany Moussa, Direktur Solusi Bisnis ing e-finance. Saliyane mitra kita, perusahaan Wize kanggo pendiri lan CEO konsultasi finansial, Pak Moenes Amin.

RoboGarden Mesir minangka platform terpadu terkemuka ing Timur Tengah sing nyedhiyakake program pendidikan digital kanggo bocah lan wong diwasa supaya bisa nambah katrampilan teknis lan nyiapake pasar tenaga kerja kanthi nyedhiyakake program pelatihan paling maju ing bidang pemrograman, ilmu pengetahuan, teknologi. , teknik, seni, lan materi matematika, uga dikenal minangka sistem (STEAM). Platform kasebut nggunakake teknologi paling anyar saka intelijen buatan lan pembelajaran berbasis game interaktif kanggo ngembangake konten sing nggampangake proses pemahaman lan mbantu siswa sinau aktif, diwiwiti saka tahap awal sinau nganti tahap penguasaan lan keunggulan tanpa perlu nggoleki bantuan saka sembarang sumber njaba liyane.

Duta Besar Kanada kanggo Mesir, HE Mr. Louis Dumas, nyatakake semangat kanggo kemitraan anyar antarane salah sawijining perusahaan sains lan teknologi sing paling misuwur ing Kanada, RoboGarden, lan salah sawijining perusahaan Mesir terkemuka ing nyedhiyakake solusi teknologi lan digital terpadu, VictoryLink. , ngendika: “Dina iki kita nyekseni langkah anyar kanggo nguatake hubungan Kanada-Mesir sing diwakili dening peluncuran platform pendidikan digital Kanada ing Mesir, sing sejajar karo upaya loro negara kanggo mbangun hubungan bilateral ing taun-taun kepungkur. ” Dheweke uga matur nuwun marang RoboGarden Kanada kanggo nransfer teknologi Kanada menyang Mesir, ujar: “Sampeyan nggawa siswa lan institusi pendidikan katrampilan pemrograman lan budaya digital sing dibutuhake supaya bisa terus maju kanthi cepet ing bidang teknologi, sing nyumbang kanggo nggayuh visi digital Mesir 2030.” Dheweke nambahake, “Aku uga muji peran efektif VictoryLink ing mbangun kemitraan sing mbantu nyebarake budaya pendidikan digital ing masyarakat Mesir, sing bakal entuk akeh sukses ing mangsa ngarep.”

Ngomentari peluncuran kasebut, Duta Besar Mohamed Khairat, Asisten Menteri Kerjasama Internasional ing Kementerian Emigrasi lan Urusan Ekspatriat Mesir, nyatakake: “Sanajan tantangan ekonomi global, Mesir tansah dadi lemah sing subur kanggo investasi asing. Ing taun 2022, Mesir narik luwih saka $ 7 milyar investasi asing langsung, sing kita percaya minangka wiwitan kesempatan investasi sing luwih gedhe ing mangsa ngarep. Dheweke nambahake, “Kementrian seneng dadi bagian saka peresmian platform sing njanjeni sing nggambarake upaya kementerian kanggo kerja sama karo investor lan pengusaha Mesir sing manggon ing luar negeri, ngarahake nyambungake menyang oyod lan ngidini dheweke menehi bali menyang komunitas. kanthi nandur modal ing modal manungsa Mesir. Bu. Engy El-Saban, CEO lan Anggota Dewan VictoryLink, mratelakake bangga karo kerjasama anyar kasebut, ujar: “Kemitraan karo RoboGarden Canada kalebu ing kerangka upaya terus-terusan VictoryLink kanggo ndhukung transformasi digital ing Mesir, dadi perusahaan terkemuka ing nyedhiyakake terpadu. solusi teknologi lan digital. Kanthi ngluncurake platform terintegrasi sing unggul kanggo katrampilan digital ing Timur Tengah, kita njupuk langkah penting kanggo mbangun masyarakat sing duwe alat lan solusi teknologi sing ngidini supaya bisa ngetutake jaman transformasi digital sing dideleng ing saindenging jagad. Mula, kita bangga karo kolaborasi iki kanggo nyedhiyakake program pelatihan paling maju ing macem-macem lapangan sing direncanakake kanthi ilmiah kanthi cara sing gampang kanggo mbantu para pelatih entuk katrampilan digital lan wirausaha kanthi lancar lan teratur, kanthi tujuan nyepetake jurang antarane syarat pasar tenaga kerja lan tingkat pengangguran ing Mesir lan Timur Tengah. El-Saban uga nambahake, “Upaya loro perusahaan ngluwihi nyedhiyakake program pendhidhikan paling anyar kanggo nglatih para siswa babagan golek kesempatan kerja sing ngidini dheweke nggunakake kawruh sing dipikolehi liwat program “Sinau Entuk” sing ditawakake platform kasebut. pungkasan saben kursus latihan. Program kasebut dikenalake dening para ahli ing bidang freelancing saka kabeh ndonya kanggo nggayuh tujuane nggawe platform terpadu sing nyukupi kabeh kabutuhan akademik lan profesional para trainee “.

Kanggo bagean kasebut, Dr. Mohamed El Habiby, Presiden RoboGarden Canada, nyatakake semangat kanggo kemitraan karo VictoryLink, ujar manawa: “Kita bangga mlebu pasar Mesir kanthi kerja sama karo VictoryLink kanggo miwiti RoboGarden Mesir, sing bakal ngasilake kontribusi pinunjul kanggo nransfer keahlian perusahaan ing Kanada lan ing saindhenging donya kanggo Mesir lan Timur Tengah minangka kita ngarahake kanggo nandur modal ing ibukutha manungsa Mesir lan kontribusi kanggo pangembangan digital masyarakat. Liwat program lan kursus pelatihan sing bakal ditawakake platform kasebut, kabeh segmen masyarakat bakal bisa entuk katrampilan teknis canggih sing cocog kanggo pasar tenaga kerja lan kesempatan lepas. RoboGarden Mesir nggunakake program sing dirancang khusus kanggo nyukupi kabutuhan pasar tenaga kerja saiki lan dibangun ing teknik intelijen buatan sing ngidini para trainee bisa nglacak kemajuan ing kursus kasebut, saliyane sistem analisis data canggih sing ngenali kelemahane lan kekuatan ing saben langkah lan ing saben tahapan kursus latihan. Layanan platform kasebut uga ngluwihi institusi pendhidhikan pemerintah, amarga ngemot teknologi analisis data lan intelijen buatan sing paling dhuwur sing ngidini dheweke ngevaluasi sistem pendhidhikan kanggo nemtokake manawa entuk tujuan pendhidhikan utawa ora.

Perlu dicathet yen RoboGarden nawakake program pendhidhikan saka 7 universitas ing Kanada lan nduwe udakara 350,000 siswa lan dipercaya luwih saka 400,000 guru. Platform kasebut ana ing 20,000 sekolah lan 20 institusi pendidikan ing saindenging jagad, kalebu Kanada, India, Brasil, lan China. RoboGarden uga dadi finalis ing kompetisi Higher Education Supplies and Solutions (GESS) ing 2018 minangka salah sawijining solusi pendidikan sing paling inovatif liwat e-learning lan aplikasi. Kajaba iku, perusahaan kasebut dipilih dening pamrentah Uruguay kanggo nyedhiyakake platform coding utama negara kasebut.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *