Watch Banjir Diterbitake maneh kanggo Bagean California Kidul kanthi Sistem Badai Kapindho ing akhir minggu | Angkatan Cuaca California Kidul

Foto deningAngkatan Cuaca California Kidul

Pasukan Cuaca California Kidul wis nerbitake maneh Watch Banjir kanggo wilayah pesisir / cekungan / lembah California Kidul, efektif saiki nganti Senin bebarengan karo salju gunung, mula maca kanggo rincian …

Gambar satelit paling anyar nuduhake impuls sabanjure sing bakal pindhah ing wilayah kasebut ing wayah sore iki, kanthi udan ing wayah wengi ing area nonton. udan deres bakal tiba karo. Tingkat salju bakal diwiwiti kanthi menarik, udakara 5,000 FT ing wayah sore iki nanging nindakake perkara sing arang banget. Salju ing tingkat kasebut rada suwe ing wayah sore iki sajrone zona pra-frontal, nanging sewengi bengi iki lan ing dina Senin esuk kita bakal weruh salju iki dadi udan amarga tingkat salju mundhak nganti 8.000 FT. Dheweke bakal mudhun mengko dina Senin maneh. Ing kabeh, ing lemah, Big Bear bisa ndeleng tandha 6″ kanggo salju, luwih dhuwur ing lokasi ndhuwur supaya Advisory Cuaca Musim Dingin katon apik.

Udhara kadhemen pindhah ing awal Senin esuk sadurunge utawa watara Sunrise kanggo bagean Orange County, Inland Empire, lan mudhun koridor I-15 ing wilayah San Diego County. Iki bakal cukup kanggo nggawa kemungkinan badai gludhug amarga kedadeyan ing pungkasane udan deres.

Amarga saka macem-macem acara iklim mikro beda samesthine saka sistem iki, Aku mung bakal ngirim iki lan banjur bisa karo tandha iklim mikro liwat sistem tandha e-mail yen perlu. Anggota, model GPS mudhun kanggo sistem iki amarga kesalahan kode saka server, nanging lagi digarap.

MUSIM Udan nganti saiki: Mbalik ing musim gugur aku ngetokake ramalan kanggo musim sing bakal weruh rata-rata curah udan ing ndhuwur rata-rata. Rata-rata ana ing tandha udan 14 ″ kanggo Los Angeles. Prakiraanku yaiku 14-18″ kanthi median 16″. Sampeyan bisa maca arsip ramalan kasebut kanthi ngeklik kene. Nganti musim iki, ngetung kabeh sasi kalebu sing saiki, Downtown Los Angeles wis nampa 12.54″ udan, kanthi 2″ liyane ing dalan kanggo pasangan sistem sabanjure sing digabung sajrone 5 dina sabanjure, iki lan cepet. obah siji ana. Kita isih duwe sawetara sasi kanggo push sing luwih munggah. Kita saiki metu saka kahanan garing lan kurang banyu nalika aku ngetik iki.

LONG RANGE: Kaya sing kasebut ing bebaya Cuaca Jarak Jauh ing tautan ing ndhuwur, kita bakal kelangan pola badai saiki ing tanggal 20 Januari utawa ing sekitare. Nanging kita isih duwe dalan sing dawa kanggo ngliwati Februari kanthi pola samesthine sabanjure diwiwiti ing pungkasan wulan utawa minggu pisanan Februari. Kita bakal ndeleng Pola Angin Santa Ana kanggo Angin Santa Ana gaya Arktik sing adhem ing minggu tanggal 22 Januari.

Gabung Kaca Facebook kanggo Nganyari Luwih Yen Sampeyan Durung!
CALIFORNIA SELATAN ANGKATAN CUACA UTAMA:

Twitter Angkatan Cuaca California Kidul – KLIK kene

-Raiden Storm-

Master Meteorologi Umum – minangka ahli meteorologi konsultasi kanggo luwih saka 50 perusahaan sing beda-beda, kalebu energi, pertanian, penerbangan, kelautan, rekreasi, lan akeh wilayah liyane. Dheweke wis sertifikat saka Mississippi State kanggo siaran ketemu lan Penn State prakiraan certs MET 101, 241, 341 lan 361 minangka meteorologist, nanging sadurunge banjur rampung otodidak, lagi wae sinau bab saka sekolah sing durung ngerti.

Loro-lorone cendhak lan dawa iku penting banget kanggo ngerti ing proyek kasebut supaya sampeyan bisa nemtokake akurasi ing kene. Dheweke wis ngerti babagan lapangan kaya Amerika Serikat Kulon, Tornado, Banjir, Badai, Angin Dhuwur, Kelakuan Geni, Salju lan Badai Salju, Jangka Pendek, Jangka Panjang, Musiman, lan Keputusan sing Ngancam Urip kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, ora ngramal kabeh layanan cuaca. kasedhiya dina karo timbal-wektu lan tliti, kang ndadekake wong fokus ridicule lan meri.

CATETAN: Tandha dikirim ing kene, dadi jam tangan tornado, lsp, lan tandha iki ditanggepi saka kantor iki lan ora ana ing papan liya. Kadhangkala, sing asring, sampeyan bakal weruh ramalan tandha sing dikirim ing kene sing ora katon ing papan liya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *