Zebra Robotics Nyetel Dhewe karo Robotika lan Kompetisi Coding

Zebra Robotics Cary’s Rookie team, Terrabytes

Tim Zebra Mississauga, Ngiwa: Tim Watt Up |  Kanan: Team EnergiserZ

Tim Zebra Mississauga, Ngiwa: Tim Watt Up | Kanan: Team EnergiserZ

Tim Junior Zebra Mississauga, Battery Rangers

Tim Junior Zebra Mississauga, Battery Rangers

Zebra bangga duwe luwih saka 100 tim saingan ing kompetisi STEM sing misuwur ing saindenging jagad.

Nalika kita nglatih katrampilan robotika lan coding siswa kanthi kompetitif, Zebra menehi penekanan marang nilai-nilai inti kalebu kerja tim, tanggung jawab, lan profesionalisme.

— Jayendra Balasubramanian, co-founder Zebra Robotics

CARY, CAROLINA UTARA, AMERIKA SERIKAT, 11 Januari 2023 /EINPresswire.com/ — Nalika nerangake babagan pendhidhikan STEM lan nyemplungake ing bidang ilmu pengetahuan lan teknologi, ora ana sing duwe efek sing padha karo saingan karo wong sing padha. individu kanggo nyoba ora mung kawruh nanging kemampuan kolaborasi, uga pemikiran kritis lan adaptif. Kompetisi minangka papan ing ngendi siswa bisa ngasah katrampilan kanthi cetha lan manawa teknik, adaptasi, lan pangerten sing dipikolehi bakal dikenang amarga lingkungan sing cepet lan nyenengake.

Kompetisi uga ngidini siswa nampilake lan ningkatake dedikasi kanggo sinau STEM. Perlu pirang-pirang minggu persiapan kanggo nyaring lan nyempurnakake robot lan mlaku – nempatake siswa ing lingkungan sing cocog kanggo nggawe tekad lan tresna marang teknologi kasebut minangka prioritas utama lan tuwuh minangka siswa STEM lan pungkasane, profesional STEM.

Zebra Robotics duwe sejarah kompetisi sing ekstensif lan bangga duwe luwih saka 100 tim saingan ing kompetisi STEM sing misuwur kayata Liga Lego Pertama, Zone01, Olimpiade Robot Dunia, Kompetisi Komputasi Kanada, Vex Robotics, lan kompetisi internal CRoC ( Tantangan Terbuka Coding lan Robotika). Tim saka Zebra Robotics wis menang luwih saka 85 penghargaan regional, provinsi, lan nasional sajrone wolung taun kepungkur. Zebra uga wis dadi bagéan saka Tim Kanada ing World Robot Olympiad Internationals ing 2016, 2018, lan 2022. Institut coding lan robotika sing diadegaké ora mung ngarahake sponsor siswa supaya bisa sukses ing kompetisi tingkat dhuwur iki, nanging uga ndhukung tim kanthi tangan. -ing kepelatihan lan bimbingan uga spasi kanggo mbangun lan nyoba robot sing, kloso regulasi kanggo wektu sing mlaku, lan liyane ing pusat mahasiswa-sentris nyengsemaken.

Pendekatan sinau Zebra Robotics kanthi cepet, ngidini siswa sinau kanthi cepet. Sinau kanthi mandiri ing Zebra uga ateges sinau langsung supaya siswa nindakake kabeh desain lan program robote dhewe. Nanging, dheweke bisa nggunakake sistem dhukungan pelatih sing jero lan mantep sing mbantu dheweke supaya bisa sukses. Sistem panuntun lan dhukungan iki mbantu nyuda kurva sinau sing curam lan kejut para pesaing sing sepisanan uga ndhukung pesaing sing wis suwe ngalami tekanan sing luwih dhuwur nalika maju.

Zebra ngalami musim kompetisi sing rame ing taun 2022. Tim sing makili Zebra ing Kanada lan AS wis nggawe cipratan kanthi menang penghargaan lan kemajuan ing endi wae! Ing ngisor iki sawetara sorotan kompetisi saka taun kepungkur. Loro tim sing dibentuk dening pusat Zebra Mississauga maju menyang Provinsi Liga Lego Pertama. Tim katelu bakal maju menyang Provinsi Timur Ontario. Loro tim saka Zebra Robotics Cary ing North Carolina bakal maju menyang Kejuaraan Negara.

Kompetisi minangka motivator sing nyenengake kanggo para siswa, nanging pelatih Zebra tansah nandheske aspek non-teknis kompetisi sing paling penting kanggo sinau. Katrampilan kayata ngembangake sportivitas, rasa hormat, kerja tim, lan tanggung jawab dipraktekke kaya katrampilan teknis. Iki minangka katrampilan urip sing penting sing bisa disinaoni kanthi melu kompetisi, lan pangarep-arep kita bakal nggawa katrampilan kasebut ngluwihi Zebra lan menyang jagad profesional.

Visi kanggo Zebra Robotics mesthine kanggo nanem rasa tresna marang STEM ing kabeh siswa sing kasengsem lan nuntun dheweke dadi profesional sing paling serbaguna lan adaptif. Kompetisi minangka bagean saka misi iki lan bisa dadi tujuan integral kanggo nyurung siswa menyang potensial paling dhuwur kanggo entuk katrampilan interpersonal lan STEM sing cendhak lan jangka panjang.

Babagan Zebra

10 Sewa
15.000+ Siswa
Luwih saka 25 kursus ing robotika, intelijen buatan, coding, elektronik, lan teknologi.
85+ penghargaan kompetisi coding & robotika regional lan nasional

Kanggo informasi babagan kesempatan waralaba, bukak zebrarobotics.com/franchise.

Lauren Schramm
Robotika Zebra Kab
email kita kene
Dolan maring kita ing media sosial:
Facebook
Twitter
LinkedIn
instagram
youtube

Kompetisi ing Zebra Robotics

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *